Chicco - pompa de san electrica dubla naturally me, 0luni+

Chicco - pompa de san electrica dubla naturally me, 0luni+

  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Alege delicatetea pompei electrice duble de la Chicco, un aliat de incredere care te ajuta intr-un mod linistit si confortabil.
  • Datorita tehnologiei utilizate, pompa de la Chicco mimeaza modul in care bebe suge la sanul mamei.
  • De ce sa o alegi? confortabila, datorita pozitiei relaxate in timpul pomparii eficienta intr-un mod natural, datorita celor 2 faze de suctiune 1. Faza 1 ejectia laptelui porneste cu un ritm rapid pentru a stimula curgerea laptelui, cu o presiune de la 60 pana la 187,5 mmHg. 2. Faza 2 pomparea dupa doua minute, pomparea laptelui devine mai lenta si mai intensa pentru a stimula faza nutritiva, cu o presiune de la 60 pana la 265,5 mmHg. intuitiva si personalizabila 10 NIVELURI DIFERITE in ambele faze de suctiune.
  • Fiecare mama poate alege si poate personaliza nivelul de pompare in fiecare faza, in functie de nevoile sale personale; afisare imediata a nivelului de timp selectat pentru fiecare faza; butoane de control intuitive Caracteristii si beneficii mai multa eficienta poate fi folosita in 2 moduri pentru a colecta laptele dintr-un singur san sau din ambii. cupa moale din silicon delicata cu sanul usor de gasit setarea care ti se potriveste cel mai bine; alege una dintre 10 tipuri de nivele pronind de la stimulare pana la expresia laptelui. ecran negru tip LCD pentru a facilita vizualizarea cronometrului, modurilor de colectare si nivelul bateriei. butoane de control intuitive cu reglare printr-o singura apasare one-touch usoara ca greutate functioneaza cu alimentare la priza sau cu baterii pompa este compatibila cu biberoanele Natural Feeling.

1,290.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Chicco - pompa de san electrica dubla naturally me, 0luni+

Chicco - pompa de san electrica dubla naturally me, 0luni+

1,290.00 Lei

Mai multe oferte


Inapoi sus