Chicco - zornaitoare dna. girafa, 3-24luni

Chicco - zornaitoare dna. girafa, 3-24luni

  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Zornaitoare Chicco Dna.
  • Girafa, 3-24luni Aceasta jucarie viu colorata, cu o fata amuzanta si vesela este o zornaitoare extrem de utila inca de la varsta de 3 luni.
  • CARACTERISTICI SI BENEFICII: confectionata din materiale avand diverse texturi pentru dezvoltarea simtului tactil cele 4 picioruse ofera o multitudine de activitati: un piciorus fosneste (dezvolta simtul auditiv si tactil), un alt piciorus are atasata o bila transparenta umpluta cu bile colorate si zornaitoare (dezvolta simtul vizual si auditiv), dar si o broscuta, un alt piciorus poate fi utilizat ca inel gingival, iar cel de-al patrulea piciorus dispune de o oglinjoara. Jucaria poate fi apucata cu usurinta de manuta mica a copilului, datorita manerului atasat de girafa. Pe manerul acesteia se afla inserate 2 inele cu bumbisori reliefati care pot calma durerile provocate de paritia primilor dintisori.

119.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Chicco - zornaitoare dna. girafa, 3-24luni

Chicco - zornaitoare dna. girafa, 3-24luni

119.00 Lei

Detalii produs

Beneficii confectionata din materiale avand diverse texturi pentru dezvoltarea simtului tactil cele 4 picioruse ofera o multitudine de activitati un piciorus fosneste (dezvolta simtul auditiv si tactil) un alt piciorus are atasata o bila transparenta umpluta cu bile colorate si zornaitoare (dezvolta simtul vizual si auditiv) dar si o broscuta un alt piciorus poate fi utilizat ca inel gingival iar cel deal patrulea piciorus dispune de o oglinjoara

Mai multe oferte


Inapoi sus