Coccolle - carucior 2 in 1 oppa, transformabil, gri

Coccolle - carucior 2 in 1 oppa, transformabil, gri

  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Caruciorul Coccolle Oppa este un carucior spatios, proiectat cu tehnologii performante, multifunctional, alcatuit dintr-o unitate sport transformabila fiind ideal pentru plimbari din prima zi de nastere.
  • Stilul modern se imbina cu materialele de calitate si versatilitate.
  • Plimbarile in aer liber sunt benefice pentru nou-nascut iar schimbarile climatice nu trebuie sa fie o grija pentru parinte atunci cand sunt insotiti de caruciorul Coccolle Oppa.
  • Sistemul de prindere a componentelor pe cadru este intuitiv si usor de folosit.
  • Cadrul caruciorului este usor si se pliaza tip carte, pentru a ocupa cat mai putin spatiu, iar suspensiile incorporate faciliteaza plimbarile pe suprafete accidentate.
  • Rotile din cauciuc plin vor absorbi din energia emanata de drumurile denivelate sporind confortul bebelusului in timpul plimbarilor.
  • Caracteristici:  Toate elementele componente, se monteaza/demonteaza foarte rapid pe/de pe cadru  Pentru nou-nascuti (0 – 6 luni) este recomandata folosirea unitatii transformabile in pozitie de landou, iar dupa varsta de 6 luni, landoul se poate transforma in parte sport cu ajutorul chingilor montate pe unitatea caruciorului.
  • Cadru  Cadru din aluminiu.  Mecanism de pliere facil, tip carte.  Unitatea sport se foloseste in dublu sens si este prevazut cu centuri de siguranta in 5 puncte.  Maner ajustabil pe inaltime, imbracat in piele ecologica pentru un confort sporit.  Cos incapator pentru bagaje sau pentru lucrurile copilasului.  Cadru prevazut cu suspensii pentru a atenua din socurile terenului pe care ruleaza.  Rotile din fata sunt realizate din cauciuc plin, de 8 inch si pot fi fixe sau pivotante cu ajutorul butonului pozitionat pe cadru  Rotile din spate sunt de 12 inch, realizate din cauciuc plin si prevazute cu frana centralizata pe cablu.
  • Partea Sport/Landou transformabil  Sezut reversibil.  Functia de landou este special conceputa pentru nou-nascuti (de la nastere pana la max. 9 kg).  Spatar reglabil in 3 pozitii diferite la caruciorul sport, pana la pozitia de somn.  Centuri de siguranta reglabile pe inaltime, cu prindere in 5 puncte si protectie pentru umeri.  Bara de protectie este detasabila imbracata in material ce se poate detasa cu ajutorul fermoarului.  Copertina, husa de picioare pentru perioada mai racoroasa.
  • Dimensiuni deschis L*l*i (cm) 99 * 65 * 117 cm Dimensiuni pliat (cm) 95 * 65 * 39 cm Greutate maxima suportata (kg) 15 kg Suspensie Da Material roti cauciuc Dimensiuni roti fata/spate 8 / 12 inch Ecartament roti fata/spate (cm) 34 / 46 cm Mod de pliere carte

649.36 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Coccolle - carucior 2 in 1 oppa, transformabil, gri

Coccolle - carucior 2 in 1 oppa, transformabil, gri

649.36 Lei

Detalii produs

Caracteristici

Mai multe oferte


Inapoi sus