Coccolle - scaun auto arra poppy spatar reglabil, spatar detasabil, 9-36 kg, rosu

Coccolle - scaun auto arra poppy spatar reglabil, spatar detasabil, 9-36 kg, rosu

  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Coccolle Arra este un scaun auto destinat grupei 1/2/3 (9-36 kg) care ofera copilului siguranta si confort intr-o structura stabila si durabila.
  • Scaunul se fixeaza rapid si facil cu ajutorul centurii de siguranta in 3 puncte a masinii si va face parte din viata micutului tau pana la momentul in care utilizarea unui scaun auto nu mai este necesara.
  • Realizat din materiale de calitate, durabile si bine matlasate, produsul ofera un nivel ridicat de confort chiar si dupa indepartarea spatarului, produsul putand fi utilizat si in modul inaltator.
  • Scaunul este echipat cu elemente reductoare pentru grupa 9-18 kg.
  • Dar, pe masura ce copilasul creste, scaunul va putea fi ajustat astfel incat acesta sa se potriveasca in mod corespunzator noilor dimensiuni ale micutului erou: se vor scoate pernele reductoare, se va ridica tetiera conform noii inaltimi si in cele din urma, i se vor scoate centurile de siguranta, juniorul urmand a folosi centura masinii.
  • Usor si simplu de utilizat, Coccolle Arra este un scaun auto fara isofix, ce se poate folosi doar cu fata la sensul de mers.
  • Acest produs reprezinta o optiune rationala, sigura si prietenoasa financiar pentru grupa din care face parte, in conditiile in care folosirea scaunului auto este esentiala si obligatorie.
  • Husele scaunului se pot indeparta si spala pentru a pastra produsul in conditii de igiena optima.
  • Mai mult, pentru grupa 2/3 (15-36 kg) spatarul scaunului auto Coccolle Arra se poate indeparta, produsul putand fi utilizat si ca inaltator cu spatar.
  • Caracteristici principale Scaun auto grupa 9-36 kg, ajustabil, utilizabil si ca inaltator auto Echipat cu perna si tetiera reductoare Realizat dintr-un materiale moale, bine matlasat si durabil Tetiera ajustabila in 6 pozitii Spatar reglabil cu o usoara pozitie de somn, in functie de bancheta masinii Utilizabil doar cu fata la sensul de mers Echipat cu centura de siguranta in 5 puncte ce se poate scoate Husa lavabila Echipat cu 2 cotiere comode Proprietati -varsta recomandata: 1-11 ani -standarde: ECE R44/04 -grupa: 1/2/3, 9-36 kg -ambalaj: 1buc/cutie -dimensiuni produs: 72 cm inaltime * 44 cm adancime * 46 cm latime -greutate produs: 7 kg.

424.14 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Coccolle - scaun auto arra poppy spatar reglabil, spatar detasabil, 9-36 kg, rosu

Coccolle - scaun auto arra poppy spatar reglabil, spatar detasabil, 9-36 kg, rosu

424.14 Lei

Detalii produs

ErouSe vor scoate pernele reductoare se va ridica tetiera conform noii inaltimi si in cele din urma i se vor scoate centurile de siguranta juniorul urmand a folosi centura masinii
Proprietati -varsta recomandata111 ani standardeece
R44/04 -grupa123 936 kg ambalaj1buccutie dimensiuni produs72 cm inaltime 44 cm adancime 46 cm latime greutate produs7 kg

Mai multe oferte


Inapoi sus