Complex de joaca din lemn microfort™ Dunster House

Complex de joaca din lemn microfort™ Dunster House

  • Complexul de joaca din lemn Complex de joaca MicroFort™ este o noua provocare pentru copiii de 1-3 ani.
  • Include leagan bebelusi si multe posibilitati de joaca (scara de catarat, tobogan ,platforma)Multumita materialelor componente din lemn pre-gaurite si taiate montajul se poate face in cateva ore.
  • Avantaje: Pentru copii de 1-3 ani, cu design minimalist, siguranta maxima atestata certificata CE/EN71, rezistenta indelungata.
  • Caracteristici : Dimensiuni generale: 1.49m x 1.85m x 1.64m inaltimeToate grinzile sunt dintr-o bucataPlatforma 60 cm ridicata de la sol.Tobogan de 0.6 m rezistent la intemperii , din plastic gros .Design minimalist Lemn pregaurit , gata de asamblare.10 ani garantie pentru lemn Lemn tratat sub presiuneTestat independent pentru siguranta maxima.Structura solida, stabila.Include sistem de prindere in pamant pentru o siguranta suplimentara.Livrat in conformitate cu pozele, include instructiuni de montare si toate accesoriile (suruburi, saibe, piulite).Toate elementele necesita montarea de catre adultiRecomandat pentru copii cu varste cuprinse intre 1 si 3 aniRecomandat pentru 13 copii ( cu varste cuprinse intre 1 si 3 ani)Recomandat pentru uz rezidential.Certificat TUV.
  • Toate produsele Dunster House sunt complet unice si sunt fabricate de fabricile Dunster House dedicate.
  • Spatiile de joaca Dunster House sunt de obicei realizate din 2 tipuri de rasinoase : pin sau molid ceea ce face ca acestea sa fie mai stabile fata de alte spatii de joaca.
  • Lemn tratat UV, durabil, saturat la presiune mare dupa uscare si taiere , cu garantie 10 ani.
  • Lemnului nostru este responsabil provenind din regiunile reci din nord unde crește incet.
  • Stim cu totii vechea zicala de numarare a inelelor pentru a vedea cat de vechi este un copac.
  • Ei bine, cherestea noastra creste mai lent, ia mai mult timp pentru a ajunge la dimensiune si astfel are mai multe inele.

1,499.90 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Complex de joaca din lemn microfort™ Dunster House

Complex de joaca din lemn microfort™ Dunster House

1,499.90 Lei

Detalii produs

Avantaje
CaracteristiciDimensiuni generale149m x 185m x 164m inaltimetoate grinzile sunt dintro bucataplatforma 60 cm ridicata de la soltobogan de 06 m rezistent la intemperii din plastic gros design minimalist
House sunt de obicei realizate din 2 tipuri de rasinoasePin sau molid ceea ce face ca acestea sa fie mai stabile fata de alte spatii de joaca

Mai multe oferte


Inapoi sus