Cort Coleman cortes octagon blackout, 8 persoane

Cort Coleman cortes octagon blackout, 8 persoane

  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Cortul Coleman Cortes Octagon 8 ofera o panorama de 360°. Spatiu locuibil generos si usa ingenioasa va face sa va simtiti in camping ca acasa.
  • Noul model este echipat cu tehnologia blackout astfel in functie de dorinta utilizatorului nivelul de luminozitate din cort poate fi reglat permitand un somn mai indelungat.
  • Tehnologa blackout regleaza si temperatura interioara astfel tratamentul aplicat materialului ofera cu 5 grade temperatura mai scazuta in interior in timpul zilei si cu 1 grad mai ridicata in timpul noptii raportata cu temperatura exterioara.
  • Cortul spatios are multiple intrebuintari, poate fi aranjat ca un dormitor confortabil, ca un loc de joaca incapator pentru copii sau ca si un cort perfect pentru festivaluri sau reuniuni.
  • Foita exterioara poate fi indepartata si Octagon 8 se transforma intr-un adapost ce asigura protectia ideala impotriva insectelor, perfect pentru gradina.
  • Cortul vine cu o geanta de transport cu roti si este foarte compact pentru transport si depozitatare facile.
  • Caracteristici: Capacitate: 8 Persoane; Camere: una; Suprafata de dormit: 15,7m²; Aria totala: 15,7m²; Instalare: Intai interiorul; tehnologie blackout; Bete: Otel; Podea: Integrata din PE; Material: Poliester laminat cu PU; Cusaturi: Lipite; Geanta de transport: Inclusa; Dimensiuni impachetat: 85 x 30 x 30cm; Greutate: 20,7kg; Coloana de apa: 2000mm;

2,599.99 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Cort Coleman cortes octagon blackout, 8 persoane

Cort Coleman cortes octagon blackout, 8 persoane

2,599.99 Lei

Detalii produs

CaracteristiciCapacitate8
CamereUna
Suprafata de dormit157m2
Aria totala157m2
InstalareIntai interiorul
BeteOtel
PodeaIntegrata din
MaterialPoliester laminat cu
CusaturiLipite
Geanta de transportInclusa
Dimensiuni impachetat85 x 30 x 30cm
Greutate207kg
Coloana de apa2000mm

Mai multe oferte


Inapoi sus