Cosulet auto Lorelli comet, 0-13 kg, black

Cosulet auto Lorelli comet, 0-13 kg, black

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Cosuletul auto Comet se adreseaza nou nascutilor, 0 luni pana la maxim 13 kg.
  • Acest cosulet auto vine in ajutorul parintilor si garanteaza confortul si protectia maxima chiar si pentru cele mai lungi calatorii.
  • Se poate folosi in mai multe variante:calatorie cu autovehiculul,balansoar (functie de balansare), pentru somn sau fotoliu confortabil.poate fi montat pe cadrul carucioarelor Alba, Alba Premium, Lora, Myla, Storm si Viola.
  • Caracteristici:Cosulet auto confortabil si usor de manevrat;Maner din plastic, cu posibilitate de reglare, ce permite cu usurinta transportul cosuletului;Ofera protectie maxima bebelusului in masina;Este foarte usor de folosit pentru transportul copilului dintr-un loc in altul;Dotat cu suport moale pentru spate si cap, foarte util copiilor nou-nascuti;Pernele moi atasate pe centurile de siguranta protejeaza bebelusul de presiunea prea puternica atunci cand masina franeaza;Se monteaza pe cadrul caruciorului Alba, Alba Premium, Lora, Boston, Glory, Myla, Storm si Viola cu ajutorul adaptorilor ce se achizitioneaza separat;Se monteaza in masina cu fata contrar directiei de mers;Copertina detasabila, sezut moale.
  • Husa textila detasabila si lavabila, din fibre natural.
  • Material de inalta calitate;Dotat cu centuri de siguranta cu prindere in 3 puncte, reglabile in inaltime pe 2 pozitii.
  • Acest produs este produs in conformitate cu standardul european de siguranta ECE R44 / 04 (scaune auto pentru copii), asigurand maximum de siguranta si confort pentru copilul dumneavoastra.
  • Dimensiuni produs in ambalaj: 71 x 48 x 37 cmDimensiuni produs: 46 x 59 x 56 cmGreutate produs: 6 kgVarsta recomandata: 0 luni

389.99 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Cosulet auto Lorelli comet, 0-13 kg, black

Cosulet auto Lorelli comet, 0-13 kg, black

389.99 Lei

Detalii produs

Variante calatorie cu autovehiculul balansoar (functie de balansare) pentru somn sau fotoliu confortabil poate fi montat pe cadrul carucioarelor
Caracteristici
Dimensiuni produs in ambalaj71 x 48 x 37 cmdimensiuni produs46 x 59 x 56 cmgreutate produs6 kgvarsta recomandata0 luni

Mai multe oferte


Inapoi sus