Covoras de joaca cu activitati, jungla, 120x120 cm Fillikid

Covoras de joaca cu activitati, jungla, 120x120 cm Fillikid

  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Covor de joc colorat cu bile Plăcerea supremă pentru micuțul tău niciodată nu mai plictisești și antrenamentul ideal de coordonare.
  • Acest arc activ colorat oferă mai multe funcții: Pe de o parte, poate fi folosit ca o pătură de joc sau târâtoare și, datorită căptușirii sale moi și imprimării drăguțe și colorate, oferă un mediu perfect de târâre și joacă. Pe de altă parte, dacă bebelușul tău este încă prea tânăr pentru a se târa, îi poți lăsa să se joace cu diversele jucării de pe arcurile de joc în poziție culcat.
  • De la inele de dinți la zgomot, totul este inclus pentru a promova coordonarea și a vă distra copilul.
  • Bilele furnizate sunt un punct culminant special și cu siguranță îl vor face pe micuța ta dragă multă distracție, iar laturile pliabile îi împiedică să se rostogolească în timp ce se joacă în apartament.
  • Când bilele nu sunt necesare, acestea pot fi depozitate în geanta însoțitoare.
  • Detalii produs: Dimensiuni cu laturile desfăcute (lungime x lățime x înălțime): 120 x 120 x 55 cm Material: poliester Joacă mat cu bile Cu 4 personaje detașabile Tampon pentru elefanți Flip-up fețe Curățare: ciclu normal de spălare la 30 ° C Vârsta: de la 0 luni

225.15 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Covoras de joaca cu activitati, jungla, 120x120 cm Fillikid

Covoras de joaca cu activitati, jungla, 120x120 cm Fillikid

225.15 Lei

Detalii produs

FunctiiPe de o parte poate fi folosit ca o patura de joc sau taratoare si datorita captusirii sale moi si imprimarii dragute si colorate ofera un mediu perfect de tarare si joaca
Detalii produsDimensiuni cu laturile desfacute (lungime x latime x inaltime)120 x 120 x 55 cm
MaterialPoliester
CuratareCiclu normal de spalare la 30
VarstaDe la 0 luni

Mai multe oferte


Inapoi sus