Moje Bambino Cub complex pe roti pentru dezvoltarea dexteritatii

Moje Bambino Cub complex pe roti pentru dezvoltarea dexteritatii

  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Cub complex pe roti pentru dezvoltarea dexteritatii Cutia de manipulare senzoriala este o modalitate de a sprijini dezvoltarea creativitatii si a independentei la un copil, bazata pe experienta atingerii, a auzului si a vazului.
  • Diferitele tipuri de elemente mobile permit copiilor sa se miste, sa rasuceasca, sa apese, sa lege, sa deschida si sa se inchida, astfel incat acestia sa invete diferite moduri de a manipula obiectele pentru a obtine efectul dorit.
  • Drept urmare, copilul exerseaza perceptivitatea, gandirea cauzei si efectului si isi dezvolta abilitatile motorii fine. [img-290765-left-thickbox_default]Cutia este prevazuta cu roti pentru o miscare usoara.
  • Rotile pot fi blocate pentru a mentine cutia pe loc.
  • Cufarul are si un capac care se deschide si un spatiu gol in interior.[img-290769-left-thickbox_default] Produsul este realizat din lemn de pin.
  • Vine in alb cu elemente maro.[img-290767-left-thickbox_default] Cutia este echipata cu:temporizatorinellant usicontactul cu stecherulcarlig usa – marecarlig de usa – miczavor de usatelefonfidget spinnersiretul pantofilorbutoanemanivelaroata rotativa cu gauri pentru ilustratii3 glisoare cu figurine (om, pisica, masina)atingeti, apasatibroasca cu chei (2 buc.)unelte cu margelenor cu margele pe sfori cutie muzicalaangrenaje (mari, mediu, mic)figuri geometriceabacclopotcrocodil cu fermoarceas cu maini mobilecomutator cu baterielampa[img-290774-left-thickbox_default] Dimensiunile cutiei:Lungime laterala 30 cmInaltime totala: 39 cm[img-290775-left-thickbox_default] Varsta: 3 ani +Produsul necesita baterii (nu sunt incluse)[img-290777-left-thickbox_default]Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor.
  • Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului.
  • Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs.
  • Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare.
  • Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate

1,580.91 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Moje Bambino Cub complex pe roti pentru dezvoltarea dexteritatii

Moje Bambino Cub complex pe roti pentru dezvoltarea dexteritatii

1,580.91 Lei

Detalii produs

Cu temporizator inel lant usi contactul cu stecherul carlig usa mare carlig de usa mic zavor de usa telefon fidget spinner siretul pantofilor butoane manivela roata rotativa cu gauri pentru ilustratii 3 glisoare cu figurine (om pisica masina) atingeti apasati broasca cu chei (2 buc) unelte cu margele nor cu margele pe sfori cutie muzicala angrenaje (mari mediu mic) figuri geometrice abac clopot crocodil cu fermoar ceas cu maini mobile comutator cu baterie lampaimg290774leftthickboxdefault
Dimensiunile cutiei
Inaltime totala39 cmimg290775leftthickboxdefault
Varsta3 ani

Mai multe oferte


Inapoi sus