Vidaxl Cutie de depozitare cu spalier, 99x50x160 cm, lemn masiv acacia

Vidaxl Cutie de depozitare cu spalier, 99x50x160 cm, lemn masiv acacia

  • Această cutie de depozitare cu spalier aduce un plus practic și decorativ pentru spațiul actual de locuit în aer liber.
  • Lemn masiv de acacia: Această cutie de scule este realizată din lemn masiv de acacia, un lemn de esență tare cu granulație densă. Această cutie frumos proiectată este stabilă, durabilă și atrăgătoare.Spalier practic: Spalierul integrat al acestui cufăr pentru scule, oferă un suport excelent pentru plantele cățărătoare.Rafturi utilitare: Puteți plasa, de asemenea, și ghivece de flori pe rafturile acestui coș de depozitare.Notă:Pentru a prelungi durata de viață a mobilierului dvs. de exterior, vă recomandăm să îl protejați cu o husă impermeabilă.Fiecare produs vine cu un manual de asamblare în cutie, pentru asamblare ușoară.
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

AcaciaAceasta cutie de scule este realizata din lemn masiv de acacia un lemn de esenta tare cu granulatie densa
Aceasta cutie frumos proiectata este stabila, durabila si atragatoare.spalier practicSpalierul integrat al acestui cufar pentru scule ofera un suport excelent pentru plantele cataratoarerafturi utilitareputeti plasa de asemenea si ghivece de flori pe rafturile acestui cos de depozitarenotapentru a prelungi durata de viata a mobilierului dvs de exterior va recomandam sa il protejati cu o husa impermeabilafiecare produs vine cu un manual de asamblare in cutie pentru asamblare usoara

Inapoi sus