Vidaxl Cutie de depozitare de grădină, alb, 60x54x41 cm, ratan pp

Vidaxl Cutie de depozitare de grădină, alb, 60x54x41 cm, ratan pp

  • Această cutie de depozitare pentru grădină este de tip clasic, fiind excelentă pentru a vă păstra uneltele, gustările și alte mărunțișuri de uz casnic.
  • Material principal: Fabricată din polipropilenă rezistentă la UV și la intemperii, această cutie de perne poate rezista mult în timp și este ușor de curățat.Mânere de transport: Această cutie de depozitare pentru exterior are mânere încorporate, pentru o portabilitate convenabilă.Funcție de ședere: Această masă de depozitare pentru terasă poate fi folosită pentru a crea locuri suplimentare, dacă este necesar.
  • Notă:Pentru a prelungi durata de viață a mobilierului dvs. de exterior, vă recomandăm să îl protejați cu o husă impermeabilă.
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

PrincipalFabricata din polipropilena rezistenta la
Uv si la intemperii, aceasta cutie de perne poate rezista mult in timp si este usor de curatat.manere de transportAceasta cutie de depozitare pentru exterior are manere incorporate pentru o portabilitate convenabilafunctie de sedereaceasta masa de depozitare pentru terasa poate fi folosita pentru a crea locuri suplimentare daca este necesar
NotaPentru a prelungi durata de viata a mobilierului dvs de exterior va recomandam sa il protejati cu o husa impermeabila

Inapoi sus