Cutie portbagaj Aleo adventure 225 antracit

Cutie portbagaj Aleo adventure 225 antracit

  • Cutia portbagaj Aleo Adventure 225 Antracit, volum 330 litri, greutate 14 kg, capacitate de incarcare 75 kg, inchidere centralizata in 3 puncte, dimensiuni 225 x 67 x 39 cm, cutie cu deschidere unilaterala.
  • Noua cutie portbagaj Adventure 225 este perfecta atat pentru sezonul de iarna (transportul schiurilor) cat si pentru sezonul de vara (transportul betelor de pescuit) este exceptionala prin lungimea sa de 225 cm, latimea de 67 cm, inaltimea de 39 cm, oferind spatiu pentru transportul a pana la 5 perechi de schiuri/schiuri de fond (pana la o lungime maxima de 215 cm) sau pentru transportul a pana la 3 snowboard-uri.
  • Inchidere centralizata in trei puncte.
  • Deschidere pe o parte, capacul este tinut in stare deschisa de bare cu dubla actiune.
  • Include un kit de montare care contine curele pentru asigurarea incarcaturii transportate.
  • Pur si simplu montati Cutia portbagaj pe barele transversale de pe plafon, folosind cleme de otel robuste in forma de „U” care trec prin spatiile proiectate in partea inferioara a cutiei si folosind piulite de mana M8 (tip elice). Atat partea inferioara a cutiei, cat si capacul au o grosime de 4 mm si sunt realizate din plastic ABS cu protectie UV.
  • Parametri si specificatii Culoare: Antracit Inchidere centralizata: da lungime (cm): 225 latime (cm): 67 Înaltime (cm): 39 Volumul (L): 330 Capacitate de incarcare (kg): 75 Greutate: 14 kg Deschidere: pe o parte Numar de perechi schiuri si snowboard-uri (x/y): 5/3 Obs: Viteza vehiculului trebuie adaptata intotdeauna in functie de incarcatura transportata si de conditiile de condus curente, cum ar fi tipul de drum, calitatea acestuia, conditiile de vant, intensitatea traficului si limitele de viteza aplicabile, dar, in niciun caz, nu trebuie sa depaseasca 130 km/h . Respectati intotdeauna limitele de viteza aplicabile si celelalte reglementari rutiere.
  • Va rugam ca inainte de folosire sa consultati manualul de utilizare si informatiile despre Siguranta si Intretinere!

1,213.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Cutie portbagaj Aleo adventure 225 antracit

Cutie portbagaj Aleo adventure 225 antracit

1,213.00 Lei

Detalii produs

Culoare
Inchidere centralizataDa lungime (cm) 225 latime (cm) 67
Inaltime (cm)39
Volumul (l)330
Capacitate de incarcare (kg)75
Greutate14 kg
DeschiderePe o parte
Numar de perechi schiuri si snowboard-uri (x/y)53
ObsViteza vehiculului trebuie adaptata intotdeauna in functie de incarcatura transportata si de conditiile de condus curente cum ar fi tipul de drum calitatea acestuia conditiile de vant intensitatea traficului si limitele de viteza aplicabile dar in niciun caz nu trebuie sa depaseasca 130 kmh

Mai multe oferte


Inapoi sus