DICKIE SEMAFOR CU SEMNE DE CIRCULATIE

DICKIE SEMAFOR CU SEMNE DE CIRCULATIE

  • DICKIE SEMAFOR CU SEMNE DE CIRCULATIE 12 CM 203341000 Caracteristici: -Semafor si semne de circulatie cu baterii de la Dickie 12 cm. -Un set de joaca ideal pentru jocurile de rol, familiarizarea si respectarea semnelor de circulatie. -Setul contine: -1 semafor pentru pietoni si masini functional. -Semne rutiere(drum cu prioritate si stop). -Dimensiuni:15 x 4 x 19,9 cm. -Varsta recomandata: 3 ani +. DICKIE 203341000 Avertisment: Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.
  • Produsul poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala,existand pericolul de sufocare.Nu lasati ambalajele jucariilor la indemana copiilor.Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a-l oferi copilului.Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare.
  • Pastrati produsul departe de foc.Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate...
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

CaracteristiciSemafor si semne de circulatie cu baterii de la
Dickie 12 cm. -un set de joaca ideal pentru jocurile de rol, familiarizarea si respectarea semnelor de circulatie. -setul contine1 semafor pentru pietoni si masini functional semne rutiere(drum cu prioritate si stop) dimensiuni15 x 4 x 199 cm varsta recomandata3 ani
AvertismentContraindicat copiilor mai mici de 3 ani

Inapoi sus