Moje Bambino Dispozitiv terapeutic presare-strangere

Moje Bambino Dispozitiv terapeutic presare-strangere

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Dispozitiv terapeutic presare-strangere Dispozitivul asigura stimularea proprioceptiva a copilului, strangandu-se intre role, stimuleaza sistemul de senzație profunda.
  • Este utilizat in special in timpul terapiei tulburarilor de integrare senzoriala la copii și este folosit, printre altele, pentru a inhiba defensivitatea tactila.[img-289717-left-thickbox_default] Exercitiile la dispozitivul de presare-strangere constau in furnizarea unei doze mari de senzatie profunda, iar avantajul acesteia este actiunea uniforma si continua a stimulilor.
  • In același timp, este posibila reglarea presiunii rolelor dispozitivului, datorita carora puteti ajusta puterea exercitiilor la nevoile individuale ale copilului.In plus, dispozitivul pentru terapia SI are si mini role pentru exercitarea bratelor si picioarelor.[img-289720-left-thickbox_default] A se utiliza sub supravegherea unui terapeut. [img-289721-left-thickbox_default]Caracteristici:Reglarea fortei de presiune a roleiVarsta: 3 ani +Dimensiune: 74,6 x 112,5 x 74 cmDispozitiv medical clasa 1 [img-289744-left-thickbox_default] Avertisment:Nu este potrivit pentru copiii sub 3 ani.A se utiliza sub supravegherea directa a unui adult.[img-289725-left-thickbox_default]Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor.
  • Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului.
  • Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs.
  • Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare.
  • Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

2,510.91 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Moje Bambino Dispozitiv terapeutic presare-strangere

Moje Bambino Dispozitiv terapeutic presare-strangere

2,510.91 Lei

Detalii produs

[img-289721-left-thickbox_default]caracteristici
Varsta3 ani
Dimensiune746 x 1125 x 74 cm
AvertismentNu este potrivit pentru copiii sub 3 ania se utiliza sub supravegherea directa a unui adultimg289725leftthickboxdefaultnu lasati ambalajele jucariilorproduselor la indemana copiilor

Mai multe oferte


Inapoi sus