Lego Distractie creativa in culori pastel

Lego Distractie creativa in culori pastel

  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Data lansării: 1 Martie 2023 Inspiră constructorii începători de 5+ ani cu setul LEGO® Classic Distracţie creativă în culori pastelate (11028). Cu modele rapid de construit şi construcţii libere distractive, această combinaţie atrăgătoare de cărămizi încurajează copiii să-şi manifeste pasiunea pentru artă şi design.
  • Acest kit de construcţie creativ conţine 333 de cărămizi într-o gamă variată de forme, mărimi şi culori pastelate. 18 dintre cărămizi au ochi expresivi, iar copiiile pot folosi pentru a da viaţă creaţiilor lor.
  • Setul conţine instrucţiuni de construcţie tipărite clare pentru 5 modele uşor de asamblat: un nor, o îngheţată, un dinozaur, o pisică şi un robot.
  • Pe măsură ce capătă mai multă încredere în creativitatea lor, copiii pot explora opţiunile nelimitate de construcţie liberă. O versiune digitală a instrucţiunilor de construcţie din set poate fi găsită în aplicaţia LeGO Builder.
  • Jucăriile LEGO Classic 5+ aşează ideileşi inspiraţia în mâinile copiilor şi oferă adulţilor o oportunitate perfectă de a participa la distracţia construitului alături de copiii lor şi de a fi martori la etapele de dezvoltare ale acestora.

100.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Lego Distractie creativa in culori pastel

Lego Distractie creativa in culori pastel

100.00 Lei

Detalii produs

Lansarii1
Setul contine instructiuni de constructie tiparite clare pentru 5 modele usor de asamblatUn nor o inghetata un dinozaur o pisica si un robot

Mai multe oferte


Inapoi sus