East Coast - patut evolutiv toulouse alb

East Coast - patut evolutiv toulouse alb

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Patutul Toulouse combina stilul vintage si un finisaj alb proaspat, facandu-l un punct focal frumos pentru noua ta cresa.Panourile curbate de la capat si detaliile turnate adauga senzatiei de tara.
  • Se transforma cu usurinta de la patut in pat pentru copii mici si intr-un pat de zi elegant, asa ca va fi folosit si iubit in anii urmatori.
  • Patutul Toulouse are trei inaltimi de baza reglabile, usurand ridicarea nou-nascutului si impiedicand incercarile de evadare pe masura ce cresc!Laturile patului pentru patut au sine de protectie pentru dinti si este solid fabricat din lemn din surse durabile.
  • Pentru a completa setul de camera sunt disponibile si o comoda si un dulap asortate.Alternativ, puteti selecta dintre celelalte piese albe de pe Coasta de Est, care culoare se potrivesc perfect. 2 sine de protectie pentru dentitie 2 laturi fixe 3 inaltimi de baza Se transforma usor in pat pentru copii mici si in pat de zi Capat suplimentar pentru modul pat Dimensiuni pat, pat si pat de zi: L: 146 x l: 78 x H: 99 cm Preia dimensiunea standard a saltelei 140 x 70 cm

1,619.58 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
East Coast - patut evolutiv toulouse alb

East Coast - patut evolutiv toulouse alb

1,619.58 Lei

Detalii produs

ZiL146 x l78 x
H99 cm

Mai multe oferte


Inapoi sus