Elicopter cu telecomanda Malplay

Elicopter cu telecomanda Malplay

  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Acest elicopter este unul modern care este format dintr-un schelet metalic asigurand stabilitatea si durabilitatea jucariei.Modelele cu 3 canale permit mai multa libertate de zbor decat cele normale inainte inapoi/intoarcere la dreapta stanga/sus si jos.
  • Este ideal pentru joaca acasa datorita dimensiunilor reduse si a unui sistem de control foarte bun impreuna cu sistemul de stabilizare.Calea de zbor cu 3 canale permite ca sa va deplasati cu el in orice directie.Sistemele de stabiloizrae a zborului rotoarele coaxiale contrarotative sau un rotor spate amplasat vertical fac zborul cu adevarat usor chiar si pentru pilotii incepatori.In timpul zborului creeaza efecte de lumina uimitoare datorita utilizarii led-urilor atasate la rotor.Are instalate led-uri suplimentare pe laterale pe motorul din spate astfel incat sa poata fi incercat chiar si noaptea.
  • Caracteristici Structura din aluminiu a cadrului cadrul și caroseriei precum și plastic durabil al cockpitului Sistem coaxial Zbor cu 3 canale. Lame flexibile: realizate dintr-un material foarte flexibil si durabil mult mai rezistent la deteriorare decat cele standard. Reîncărcabil cu telecomandă. Spectacole de lumini până la 32 de modele.
  • Setul include: elicopter telecomandat telecomanda (6x baterii AA nu sunt incluse). șurubelniță. Elice și pale de rezervă. instrucție Specificatii tehnice: raza efectivă de până la 8m. timp de zbor aproximativ 8-10min. timp de încărcare a bateriei: aproximativ 30-40 de minute.
  • Dimensiuni: lungime: 23 cm inaltime: 12 cm latime: 5 5 cm diametrul rotorului: 20 cm

145.60 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Elicopter cu telecomanda Malplay

Elicopter cu telecomanda Malplay

145.60 Lei

Detalii produs

FlexibileRealizate dintrun material foarte flexibil si durabil mult mai rezistent la deteriorare decat cele standard
Setul include elicopter telecomandat telecomanda (6x baterii
Specificatii tehnice raza efectiva de pana la 8m timp de zbor aproximativ 810min timp de incarcare a baterieiaproximativ 3040 de minute
Dimensiuni lungime23 cm inaltime12 cm latime5 5 cm diametrul rotorului20 cm

Mai multe oferte


Inapoi sus