Fructe si legume Malplay din lemn si cu magnet

Fructe si legume Malplay din lemn si cu magnet

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Distracție extraordinară pentru tinerii fani ai gătitului cărora le place să combine distracția creativă cu învățarea practică. Cu astfel de rechizite copilul va putea pregăti feluri de mâncare cărora nicio păpușă sau urs nu le poate rezista.
  • Un set de legume și fructe colorate într-o cutie este un plus minunat pentru distracția pentru micii bucătari cărora le place să se joace acasă la magazin sau să gătească. Copiilor le place să se uite la adulți iar setul le va permite să facă acest lucru.
  • Vă va permite să jucați roluri de la o vârstă fragedă și să îndepliniți o funcție educațională. Colecția extrem de „gustoasă” și colorată de imitații de fructe și legume a fost realizată cu precizie iar culorile lor vii și suculente afectează valoarea estetică și astfel atrag atenția copilului și îl încurajează să se joace.
  • Caracteristici: Datorită celor 2 cuțite incluse și a unei plăci și a magneților interni puteți tăia articolele în jumătate iar unele chiar în mai multe bucăți!
  • Apoi conectează-le din nou ceea ce fără îndoială diversifică distracția.
  • Setul include și o imitație de curățat.
  • Acesta nu numai că vă permite să petreceți timpul într-un mod interesant și vesel ci dezvolta si capacitatea intelectuală a copilului și creșterea abilităților sale motrice; dezvoltă imaginația și stimulează creativitatea precum învață si cooperarea în grup și îmbunătățește abilitățile sociale și de integrare; Este util nu numai în recunoașterea numerelor și formelor legumelor ci și în învățarea culorilor.
  • Setul are cutie ceea ce înseamnă că copilul o poate lua cu ușurință cu el la grădiniță la un prieten sau la grădină; Este de dimensiuni mici și nu ocupă mult spațiu așa că se poate lua cu ușurință în călătorie.
  • Toate articolele se potrivesc în cutie facilitând păstrarea ordinii.
  • Setul include 17 elemente: morcov pepene vânătă brocoli kiwi roșie ceapă lămâie castravete pară piper portocale peşte 2 cuțite Peeler tabla de taiere Parametrii: Dimensiuni ambalaj: 30 x 7 5 x 25 cm Dimensiuni produs: 28 x 6 5 x 24 cm Dimensiuni placa: 17 x 0 8 x 11 5 cm

127.40 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Fructe si legume Malplay din lemn si cu magnet

Fructe si legume Malplay din lemn si cu magnet

127.40 Lei

Detalii produs

CaracteristiciDatorita celor 2 cutite incluse si a unei placi si a magnetilor interni puteti taia articolele in jumatate iar unele chiar in mai multe bucati
Setul include 17 elementeMorcov pepene vanata brocoli kiwi rosie ceapa lamaie castravete para piper portocale peste 2 cutite
ParametriiDimensiuni ambalaj30 x 7 5 x 25 cm
Dimensiuni produs28 x 6 5 x 24 cm
Dimensiuni placa17 x 0 8 x 11 5 cm

Mai multe oferte


Inapoi sus