Geanta scutece Badabulle b043039 (albastru/alb)

Geanta scutece Badabulle b043039 (albastru/alb)

  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Specificatii: Compozitie: Bumbac, Poliester / Saltea de infasat: Bumbac, Poliester, PEVA Dimensiuni produs (L x A x H): 40 x 29 x 12 cm Ingrijire: Geanta si accesoriile se pot spala cu mana Mamicile merita o geanta de scutece moderna si incapatoare, perfecte pentru plimbari sau calatorii alaturi de cel mic!
  • Badabulle a creat o noua colectie asortata pentru parinti si copii pentru ca fiecare plimbare sa fie o aventura de neuitat!
  • Geanta de scutece de tip ghiozdan este confectionata din velur si panza de bumbac, fiind perfecta pentru a tine lucrusoarele celui mic in deplina siguranta.
  • Geanta de scutece tip rucsac Oasis are o capacitate mare, astfel ca puteti lua cu voi toate lucrusoarele de care aveti nevoie, lucru care o face ideala pentru calatoriile impreuna cu cel mic.
  • Deschidere dubla, cu acces atat din partea de sus, cat si din fata Are capacitate mare de stocare a lucrurilor si este prevazuta cu buzunare interioare si exterioare Are bretele captusite, care sunt si usor reglabile, lucru care ofera un confort maxim Se poate purta in mai multe moduri: in mana, pe umar, peste corp sau pe carucior (clemele pentru carucior sunt incluse) Are salteluta de infasat inclusa, care este usor de spalat Geanta este confectionata din tesaturi rezistente pentru a fi cat mai durabila in timp si are nuante placute, pentru toate gusturile Este disponibila versiunea de mini rucsac pentru copii

246.99 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Geanta scutece Badabulle b043039 (albastru/alb)

Geanta scutece Badabulle b043039 (albastru/alb)

246.99 Lei

Detalii produs

SpecificatiiCompozitiebumbac
Saltea de infasatBumbac
H)40 x 29 x 12 cm
IngrijireGeanta si accesoriile se pot spala cu mana
Se poate purta in mai multe moduriIn mana pe umar peste corp sau pe carucior (clemele pentru carucior sunt incluse)

Mai multe oferte


Inapoi sus