Ham Babymoov booster moov & boost a057006, 3-12 luni, greutatea maxima 20 kg (verde)

Ham Babymoov booster moov & boost a057006, 3-12 luni, greutatea maxima 20 kg (verde)

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Specificatii: Compozitie: Material principal: 100% bumbac organic 100% plasa din poliester reciclat piele intoarsa 100% poliester 100% spuma poliuretanica Captuseala booster: 100% poliester reciclat Se poate spala la masina la 30°C (cu exceptia pernei gonflabile si a inelului de dentitie) Dimensiuni: 60 x 45cm Pliat: 45 x 15 x 5cm Va facem cunostinta cu un produs inedit marsupiul care se transforma in booster, datorita unui sistem ingenios de curele detasabile!
  • Aceasta este o inovatie unica in lume, brevetata de catre Babymoov, iar produsul a fost creat in colaborare cu Camille Rieu, un kinetoterapeut francez si este certificat de catre Institutul National de Hyp Dysplasia, ceea ce il face sigur pentru soldurile bebelusului.
  • Forma ingenioasa de trapez este adaptata cresterii bebelusului Curelele de umar sunt captuaite si centura de sold este intarita Capota anti-UV si anti-ploaie este transformabila in geanta pentru transport Este prevazut cu inel de dentitie din silicon, pozitionat la nivelul capului copilului Este confectionat din panza din bumbac organic si hidrofuga, materiale reciclate (certificare GRS: standard global de reciclare) *Insertul de nou-nascut se vinde separat (de la 3 la 5 kg) IDEAL PENTRU AVENTURI NESFARSITE A fi parinte in ziua de azi inseamna sa pornesti intr-o aventura, sa calatoresti pana la sfarsitul lumii sau doar pana dupa colt.
  • Marsupiul Moov & Boost este marsupiul perfect pentru aventura!
  • Marsupiul Moov & Boost este fiziologic si ergonomic si se transforma rapid si usor intr-un booster, datorita unui sistem patentat de bretele detasabile si a unei perne gonflabile.
  • Dupa plimbare, veti avea nevoie doar de mai putin de 5 minute pentru a transforma marsupiul intr-un scaun booster sigur.
  • Si asta nu e tot, ca ne-am gandit la toate: marsupiul Moov & Boost se transforma intr-o geanti de umir pentru un transport usor.
  • Fara a face compromisuri la confort, sanatate si siguranta, marsupiul Moov & Boost a fost creat impreuna cu Camille Rieu, kinetoterapeut specializat in dezvoltarea motrica a copiilor.
  • FIZIOLOGIC SI ERGONOMIC Forma sa ingenioasa de trapez este adaptata fiziologiei bebelusului pentru utilizare pana la 20 kg.
  • Ii mentine spatele bine rotunjit si ii garanteaza o pozitie optima de „broasca”, sanatoasa pentru soldurile bebeluaului.

690.99 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Ham Babymoov booster moov & boost a057006, 3-12 luni, greutatea maxima 20 kg (verde)

Ham Babymoov booster moov & boost a057006, 3-12 luni, greutatea maxima 20 kg (verde)

690.99 Lei

Detalii produs

SpecificatiiCompozitiematerial principal100 bumbac organic 100 plasa din poliester reciclat piele intoarsa 100 poliester 100 spuma poliuretanica
Captuseala booster100 poliester reciclat
Dimensiuni60 x 45cm
Pliat45 x 15 x 5cm
GrsStandard global de reciclare) insertul de nounascut se vinde separat (de la 3 la 5 kg)
Si asta nu e tot, ca ne-am gandit la toateMarsupiul
Boost ofera bebelusului trei pozitii ergonomiceCu fata la parinte cu spatele la parinte si in lateral

Mai multe oferte


Inapoi sus