Husa saltea din bumbac MyKids 120x60

Husa saltea din bumbac MyKids 120x60

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Husa antialergica are un rol foarte important de a proteja salteaua de umezeala, pete si mirosuri neplacute fiind realizata la exterior din bumbac 100% care va ajuta copilul sa nu transpire si sa se simta relaxat.
  • Toate materialele textile sunt atestate cu certificat Oeko TEX Standard 100 (fara substante nocive). Prezenta certificatului OekoTex este reconfirmarea faptului ca toate materialele textile folosite in constructia saltelei sunt conforme si supuse unor riguroase teste de rezistenta si calitate.
  • Caracteristici: husa este prevazuta cu fermoarsustine corect coloana bebelusului asigurand-i o crestere si o dezvoltare sanatoasaconfectionata dintr-un strat de spuma poliuretanica (burete)confectionata din materiale antialergice si non-toxicehusa este din 100% bumbac, lavabila si antialergicacertificata Oeko TEX Standard 100 Dimensiuni: 120 x 60 x 10 (cm) ATENTIE! husa se spala DOAR manualNU spalati husa la temperatura mai mare de 30 de grade Celsiusinterzis centrifugarea Spuma poliuretanica (buretele) poate fi alb sau colorat.

79.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Husa saltea din bumbac MyKids 120x60

Husa saltea din bumbac MyKids 120x60

79.00 Lei

Detalii produs

Caracteristici husa este prevazuta cu fermoar sustine corect coloana bebelusului asigurandi o crestere si o dezvoltare sanatoasa confectionata dintrun strat de spuma poliuretanica (burete) confectionata din materiale antialergice si nontoxice husa este din 100 bumbac lavabila si antialergica certificata
Dimensiuni120 x 60 x 10 (cm)

Mai multe oferte


Inapoi sus