Bufnitel Joc de indemanare - bilute colorate

Bufnitel Joc de indemanare - bilute colorate

  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Gandirea logica si strategica, dar si rapiditatea sunt puse la incercare cu acest joc Bilute colorate!
  • Regulile jocului sunt simple: fiecare jucator selecteaza pe rand o linie de bile (orizontala sau verticala) si o impinge intr-o singura directie pana la marginea suprafetei de joc, regrupand toate bilele de pe linie in acest proces.
  • Miscarea este valabila atunci cand cel putin doua bile de aceeasi culoare sunt adiacente (pe orizontala sau verticala). Jucatorul aduna apoi toate bilele de aceeasi culoare care sunt adiacente una cu cealalta si le asaza in tava sa.
  • Jucatorii obtin un punctaj pe baza bilelor adunate in tavile lor.
  • Pentru fiecare 3 bile de aceeasi culoare adunate, jucatorul primeste 1 punct.
  • Castiga jucatorul cu cele mai multe puncte.
  • Caracteristici: jucaria este utila in dezvoltarea abilitatilor de manipulare, coordonare ochi-mana, aprecierii relatiilor spatiale, motricitatii fine, rabdarii si atentiei incurajeaza sesiunile de joc interactive, dezvolta vocabularul si imbunatateste abilitatile de numarare bilele sunt in cinci culori diferite: rosu, albastru, galben, verde si violet produs realizat din plastic numar jucatori: 2-4 Setul include: 1 tabla de joc 48 bile colorate 1 saculet stickere instructiuni Dimensiune ambalaj: 22 x 22 x 4.6 cm Dimensiune tabla: 19 x 19 x 3 cm Varsta recomandata: 4 ani+ Atentie!
  • Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.
  • Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani.
  • Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor.

24.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Bufnitel Joc de indemanare - bilute colorate

Bufnitel Joc de indemanare - bilute colorate

24.00 Lei

Detalii produs

SimpleFiecare jucator selecteaza pe rand o linie de bile (orizontala sau verticala) si o impinge intro singura directie pana la marginea suprafetei de joc regrupand toate bilele de pe linie in acest proces
CaracteristiciJucaria este utila in dezvoltarea abilitatilor de manipulare coordonare ochimana aprecierii relatiilor spatiale motricitatii fine rabdarii si atentiei incurajeaza sesiunile de joc interactive dezvolta vocabularul si imbunatateste abilitatile de numarare bilele sunt in cinci culori diferiterosu albastru galben verde si violet produs realizat din plastic numar jucatori24
Setul include1 tabla de joc 48 bile colorate 1 saculet stickere instructiuni
Dimensiune ambalaj22 x 22 x 46 cm
Dimensiune tabla19 x 19 x 3 cm
Varsta recomandata4 ani
Material piese 6372Plastic
Abilitati dezvoltate 7731Indemanarea

Mai multe oferte


Inapoi sus