Joc de societate Gigamic imagidice

Joc de societate Gigamic imagidice

  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Caracteristici Joc de societate Gigamic Imagidice: Jocul Imagidice stimuleaza imaginatia celor mici si mari deopotriva!
  • Imaginile de pe zaruri iti vor deschde portile unei lumi cu totul infinite cu o multitudine de povesti de creat Este o metoda originala si amuzanta de a incuraja exprimarea verbala si creativitatea Contine 12 zaruri cu imagini Sunt in total 72 de imagini impartite pe categorii: cer, locuri, alimente, emotii, actiuni, fantastic, corpul uman, animale, hobbyuri, calatorii, viata de zi cu zi si istorie Da cu toate zarurile, apoi, impreuna cu ceilalti jucatori, inventeaza o poveste in care sa se regaseasca fiecare dintre imaginile de pe acestea Incepe cu prima imagine ce-ti atrage atentia.
  • Nu exista raspunsuri gresite Scopul este sa lasi desenele de pe zaruri sa-ti starneasca imaginatia In Imagidice nu exista castigatori sau invinsi, iar variantele diferite de joc in care se poate folosi il transforma intr-un adevarat instrument educational, accesibil tuturor.
  • Varsta: 4-99 ani Jucatori: 2-12 Durata: 15-20 minute

59.99 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Joc de societate Gigamic imagidice

Joc de societate Gigamic imagidice

59.99 Lei

Detalii produs

ImagidiceJocul
Sunt in total 72 de imagini impartite pe categoriiCer locuri alimente emotii actiuni fantastic corpul uman animale hobbyuri calatorii viata de zi cu zi si istorie
Varsta499 ani
Jucatori212
Durata1520 minute

Mai multe oferte


Inapoi sus