Joc de strategie Noriel Games, patru in linie

Joc de strategie Noriel Games, patru in linie

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Patru in linie este un joc de strategie pentru 2 jucatori al carui obiectiv este formarea unei linii de cate patru jetoane de aceeasi culoare pe orizontala, pe verticala sau pe diagonala.
  • Reguli de joc:pune cadrul de joc pe masa si ridica-l in pozitie verticala. cei 2 jucatori se aseaza de o parte si de cealalta a lui, fata in fatastabiliti cu ce culoare va juca fiecare si impartiti jetoanele, 21 de jetoane albastre pentru unul si 21 de jetoane rosii pentru celalaltjucatorii pun pe rand cate un jeton in cadru, incercand sa formeze o linie de patru jetoane proprii, dar si sa impiedice adversarul sa faca acest lucru.
  • Pentru a bloca luniile in formare ale adversarului adauga jetoane dintre ale tale la capetele lorprimul jucator care formeaza o linie de patru jetoane proprii castiga!dupa incheierea jocului, inclina cadrul de joc pentru a scoate jetoanele si poti incepe un joc nou Pachetul contine:1x cadru de joc42x de piese de lemn de doua culori(cate 21) Dimensiuni produs in ambalaj: 25.5 x 15.5 x 4.5 cmVarsta recomandata: 4 ani + Atentie!
  • Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.
  • Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare...

79.99 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Joc de strategie Noriel Games, patru in linie

Joc de strategie Noriel Games, patru in linie

79.99 Lei

Detalii produs

Joc pune cadrul de joc pe masa si ridical in pozitie verticala cei 2 jucatori se aseaza de o parte si de cealalta a lui fata in fata stabiliti cu ce culoare va juca fiecare si impartiti jetoanele 21 de jetoane albastre pentru unul si 21 de jetoane rosii pentru celalalt jucatorii pun pe rand cate un jeton in cadru incercand sa formeze o linie de patru jetoane proprii dar si sa impiedice adversarul sa faca acest lucru
Pachetul contine 1x cadru de joc 42x de piese de lemn de doua culori(cate 21)
Dimensiuni produs in ambalaj255 x 155 x 45 cmvarsta recomandata4 ani

Mai multe oferte


Inapoi sus