Joie scaun auto cu isofix i-anchor advance i-size wheat+ baza i size

Joie scaun auto cu isofix i-anchor advance i-size wheat+ baza i size

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Un scaun auto I-size construit conform noilor standarde i-Size ECE R129 care poate fi utilizat de la nastere pana la varsta de 4 ani.
  • Caracteristici: Siguranta inainte de toate. i-Anchor Advance face imposibilul posibil fiind cel mai sigur mijloc de transport potrivit chiar si pentru cei mai mici bebelusi. i-Anchor Advance este alegerea perfecta pentru primul drum spre casa si se poate folosi pana in primele zile la gradinita; adica de la 0 luni pana la 18 kg aproximativ 4 ani.
  • Certificare pentru impactul lateral.
  • Tehnologia exclusiva utilizata pentru zona capului Tri-Protect cu 3 zone distincte de testare a sigurante.
  • Sistem patentat Intelli-Fitcare utilizeaza cea mai noua formula de spuma ce preia intensitatea socurilor cauzate de un impact atenuand astfel substantial efectul lui.
  • Protectia maxima pentru zona capului si a gatului gratie primului test standardizat cu privire la siguranta in cazul impactului lateral.
  • Chiar daca normele in vigoare ECE R44.04 nu prevad obligativitatea acestor teste i-Anchor Advance a aderat la viitoarele standarde (ECE R129.00) incluzand acest test standard.
  • Pozitia cea mai sigura.
  • Studiile au aratat ca pozitia indirectia opusa sensului de mers este mai sigura cu pana la 500% in cazul oricarui impact.
  • Din acest motiv I-Anchor Advance a fost realizat pentru a permite utilizarea acestei pozitii pana la 15 luni.(confom noilor reglementari). Sistemul Guard Surround Safety integreaza in ambele laterale ale scaunului panouri de protectie suplimentare menite sa reduca la maxim posibilul soc al unui impact Testarea conform sistemului Q In testrea i-Anchor Advance nu au fost folosite simple papusi textile ci a fost implementat sistemul Q ceea ce presupune instalarea mai multor senzori locati in punctele sensibile: cap gat torace pelvis pentru a reda acuratetea maxima a transformarilor din timpul unui posibil impact.

1,499.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Joie scaun auto cu isofix i-anchor advance i-size wheat+ baza i size

Joie scaun auto cu isofix i-anchor advance i-size wheat+ baza i size

1,499.00 Lei

Detalii produs

CaracteristiciSiguranta inainte de toate ianchor
Q ceea ce presupune instalarea mai multor senzori locati in punctele sensibileCap gat torace pelvis pentru a reda acuratetea maxima a transformarilor din timpul unui posibil impact
Advance teste si certificariEce
Dimensiuni565x44x635
Greutate154 kg
UtilizareIn directia opusa sensului de mers de la 40 cm 105 cm ( mai putin de 185 kg)
In directia sensului de mers80 cm 105 cm (15 luni aprox 4 ani)

Mai multe oferte


Inapoi sus