Joie scaun auto isofix every stage fx navy blazer 0-36 kg

Joie scaun auto isofix every stage fx navy blazer 0-36 kg

  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Cel mai versatil scaun auto care il va insoti pe cel mic de la primele sale plimbari pana la drumurile nesfarsite din vacantele.
  • Every Stage FX este un scaun auto 4 in 1 All in One– unicul scaun de care veti avea nevoie din primele zile de viata ale bebelusului pana cand acesta va merge la scoala!
  • Scaunul se monteaza in pozitia rear-facing (cu centurile masinii) pentru grupa 0+ iar apoi forward facing utilizand sistemul Isofix si Isosafe.
  • Caracteristici: Scaunul se va utiliza de la 0 la 36 kilograme sistemul de prindere adaptandu-se varstei copilului: grupa 0+ se va monta in directia rear-facing cu ajutorul centurilor masinii grupa 1 – se va utiliza sistemul Isofix cel mai sigur sistem de prindere a scaunelor auto grupa 2 3 – se va utiliza sistemul Isosafe 6 pozitii de inclinare a sezutului: 2 pozitii rear-facing 4 pozitii forward facing Sistem de protectie lateral integrat avand functia de a absorbi eventuale socuri Panouri integrate ‘Guard Surround Safety Panels’ care diminueaza socul lateral in caz de impact Tetiera reglabila in 10 pozitii distincte pe masura ce copilul creste.
  • Tetiera se regleaza cu o singura mana Perna suport foarta utila cu densitate maxima– pentru a asigura o pozitie lombara corecta si confortabila Pernita suplimentara foarte comoda si delicata – detasabila si lavabila Centurile scaunului au protectii suplimentare pentru confortul maxim al bebelusului Buzunar lateral pentru stocarea lucrusoarelor copilului Latimea scaunului se modifica automat gratie sistemului AutoAdjust.
  • Latimea se modifica de fiecare data cand tetiera se modifica – astefel ca bebelusul va sta comod in orice situatie Cadrul scaunului este realizat din ranforsaj de otelcel mai solid material cu rezultate maxime in cazul unui impact.
  • Gratie acestui cadru integrat structura scaunului nu se va dezintegra in cazul unui imapct Indicator colorat care marcheaza modul de instalare corect precum si sistem de blocare a centurilor dual lock-off pentru stabilitate maxima Sistem ‘Grow Together’ ceea ce inseamna ca tetiera creste simultan cu inaltimea centurilor fara sa existe vreun alt pas intermediar Sistem de depozitare integrat pentru centuri – atunci cand scaunul se utilizeaza pentru grupa 2 3 Sistem de ventilatie integrat ceea ce impiedica supra-incalzirea Husa scaunului este detasabila si lavabila Spuma ESP utilizata in realizarea scaunului este capacitatea de a diminua maxim un posibil soc cauzat de impact Dimensiuni: H87 x W51.5 x D52cm..

1,399.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Joie scaun auto isofix every stage fx navy blazer 0-36 kg

Joie scaun auto isofix every stage fx navy blazer 0-36 kg

1,399.00 Lei

Detalii produs

CaracteristiciScaunul se va utiliza de la 0 la 36 kilograme sistemul de prindere adaptanduse varstei copilului grupa 0 se va monta in directia rearfacing cu ajutorul centurilor masinii grupa 1 se va utiliza sistemul
Isosafe 6 pozitii de inclinare a sezutului2 pozitii rearfacing 4 pozitii forward facing
DimensiuniH87 x

Mai multe oferte


Inapoi sus