Oli&carol Jucarie dentitie oli and carol ciupercuta spotty

Oli&carol Jucarie dentitie oli and carol ciupercuta spotty

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • _x000D_ Jucarie dentitie Oli and Carol Ciupercuta Spotty _x000D_ CiupercuE, a Spotty este noul concept de jucA rie de la Oli Carol.
  • Este o jucA rie atractivA reprezentA nd un colE, din naturA , prin culorile vii.
  • Ea este proiectatA astfel A ncA t sA fie uE, or de E, inut A n mA nA E, i de molfA it, avA nd o dimensiune potrivitA pentru cei mai mici dintre bebeluE, i.
  • Pe lA ngA aceste calitA E, i, jucA ria are texturi diverse, foarte atractive pentru cei mici, cum ar fi bulinele care ies din relief, dar E, i nervurile de la picioruE, ul ciupercutei.
  • Acestea A i ajutA pe cei mici A n calmarea durerilor. _x000D_ DrA gA lA E, enia pe care o emanA A i face pe copii sA se A mprieteneascA cu ea sA descopere lumea A nconjurA toare, formele E, i texturile. _x000D_ AceastA jucA rie de dentiE, ie Chewy to-Go ajutA la dezvoltarea naturalA a gurii bebeluE, ilor, stimulA nd A n acelaE, i timp simE, urile acestora.
  • Fiecare jucA rie de ronE, A it este realizatA manual din cauciuc 100% natural E, i pictatA cu pigmenE, i naturali din plante. _x000D_ Oli Carol este o companie tA nA rA din Barcelona specializatA A n fabricarea manualA a unor jucA rii originale din seva arborelui de cauciuc, 100% naturale.
  • Misiunea Oli Carol este de a proteja mediul prin folosirea de materii prime naturale. _x000D_ Sfatul Bebe Organic: Doar materiale 100% naturale pentru bebeluE, i! _x000D_ JucA ria Oli Carol: _x000D_ _x000D_ Este moale E, i uE, or de ronE, A it _x000D_ AlinA durerile de gingii _x000D_ Nu are valvA E, i nu existA riscul de a se forma mucegai _x000D_ Este realizatA din cauciuc natural, din seva arborelui de cauciuc _x000D_ Este idealA pentru familiarizarea bebeluE, ului cu mA ncarea sA nA toasA . _x000D_ _x000D_ Dimensiune jucA rie: 5 x 4.5 x 5 cm. _x000D_

59.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Oli&carol Jucarie dentitie oli and carol ciupercuta spotty

Oli&carol Jucarie dentitie oli and carol ciupercuta spotty

59.00 Lei

Detalii produs

OrganicDoar materiale 100 naturale pentru bebelue i x000d
CarolX000d x000d
Dimensiune juca rie5 x 45 x 5 cm x000d

Mai multe oferte


Inapoi sus