Oli&carol Jucarie dentitie oli and carol trifoiul eli

Oli&carol Jucarie dentitie oli and carol trifoiul eli

  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Eli, trifoiul, jucarie pentru dentitieA este noul concept de jucarie de rontait pentru bebelusi de la Oli Carol.
  • Jucaria este proiectata cu o forma ergonomica care o face usor de tinut si de molfait pentru cei mai micuti dintre bebelusi.
  • Are numeroase texturi si diverse grade de duritate, ceea ce o face foarte atractiva pentru cei mici si este usor de atarnat de o curea pentru a o mesteca in miscare. _x000D_ Aceasta jucarie de dentitieA Chewy-to-GoA ajuta la dezvoltarea naturala a gurii bebelusilor, stimuland in acelasi timp simturile acestora.
  • Fiecare jucarie de rontait este realizata manual dinA cauciuc 100% natural A si pictata cu pigmenti naturali din plante. _x000D_ Este un cadou perfect de oferit la nasterea unui pui de om sau la botez, trifoiul avand o simbolistica puterica, intiparita si in credintele locale: prima frunza este simbolul credintei, a doua semnifica speranta, cea de-a treia frunza inseamna dragoste, iar cea de-a patra frunza este pentru noroc. _x000D_ Oli Carol este o companie tanara din Barcelona specializata in fabricarea manuala a unor jucarii originale din seva arborelui de cauciuc, 100% naturale.
  • Misiunea OliCarol este de a proteja mediul prin folosirea de materii prime naturale. _x000D_ SfatulA Bebe Organic:A Doar materiale 100% naturale pentru bebelusi!A Jucaria OliCarol: _x000D_ _x000D_ Este moale si usor de rontait. _x000D_ Alina durerile de gingii. _x000D_ Nu are valva si nu exista riscul de a se forma mucegai. _x000D_ Este realizata din cauciuc natural, din seva arborelui de cauciuc. _x000D_ Este ideala pentru familiarizarea bebelusului cu mancarea sanatoasa. _x000D_ _x000D_ Dimensiune jucarie: 6 x 4 x 6 cm.

59.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Oli&carol Jucarie dentitie oli and carol trifoiul eli

Oli&carol Jucarie dentitie oli and carol trifoiul eli

59.00 Lei

Detalii produs

LocalePrima frunza este simbolul credintei a doua semnifica speranta cea dea treia frunza inseamna dragoste iar cea dea patra frunza este pentru noroc x000d
OrganicA
OlicarolX000d x000d
Dimensiune jucarie6 x 4 x 6 cm

Mai multe oferte


Inapoi sus