Oli&carol Jucarie dentitie oli and carol unicorn stacy

Oli&carol Jucarie dentitie oli and carol unicorn stacy

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Jucarie dentitie Oli and Carol Unicorn Stacy _x000D_ Stacy este unicornul visA tor cA ruia A i place sA se odihneascA pe mA nuE, e de bebeluE, i pentru a le fi partener A n joaca senzorialA E, i pentru a-i ajuta A n lupta cu durerile de gingii.
  • El A i poartA pe bebeluE, i pe tA rA mul multicolor al basmelor. _x000D_ AceastA jucA rie de dentiE, ie ineditA este realizatA manual 100% din cauciuc natural, provenit din arborii Hevea E, i vopsitA manual cu pigmenE, i din plante.
  • Nu conE, ine PVC, BPA, ftalaE, i sau nitrozaminA . Nu are valvA astfel cA nu existA pericolul sA se formeze bacterii sau mucegai A n interiorul ei. _x000D_ Are certificare Bureau Veritas, fiind sigurA pentru folosirea de la vA rste fragede. _x000D_ Este produsA A n mod responsabil de OliCarol, o companie hipp din Barcelona care realizeazA jucA rii moderne E, i cool inspirate de jucA riile anilor 60 E, i 70. Pot fi folosite drept jucA rii pentru dentiE, ie, jucA rii de baie, jucA rii senzoriale sau obiecte decorative simpatice. _x000D_ Dimensiuni jucA rie : 4,5 x 7 x 8,4 cm _x000D_ Material: 100% cauciuc natural provenit din seva arborelui Hevea brasiliensis.
  • Deoarece produsul este realizat manual, din materiale naturale, este normal sa aibA mici imperfecE, iuni. _x000D_ Vopseaua E, i printurile PigmenE, i naturali din plante, non-toxici. _x000D_ InstrucE, iuni de spA lare: Pentru curA E, are este suficient sA spA laE, i jucA ria cu apA E, i sA pun, sA o clatiE, i E, i sA o E, tergeE, i uE, or. _x000D_ PA straE, i jucA ria A ntr-un loc uscat.
  • Nu o uitaE, i A n baie pe cadA dacA zona este udA sau umedA , ci este bine sA se aeriseascA A ntre utilizA ri.
  • Nu o sterilizaE, i.
  • Dimensiune 4,5 x 7 x 8,4 cm

79.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Oli&carol Jucarie dentitie oli and carol unicorn stacy

Oli&carol Jucarie dentitie oli and carol unicorn stacy

79.00 Lei

Detalii produs

Rie45 x 7 x 84 cm x000d
Material100 cauciuc natural provenit din seva arborelui
Instruce, iuni de spa larePentru cura

Mai multe oferte


Inapoi sus