Jucarie electronica Chicco floricica senzoriala, 6-36 luni+

Jucarie electronica Chicco floricica senzoriala, 6-36 luni+

  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Floricica Senzoriala este un joc electronic de stivuire, coceput in special pentru cei micuti.
  • In acesta au fost incorporati stimuli muzicali si luminosi pentru a-i ajuta pe cei mici sa-si dezvolete abilitatea de a se concentra.
  • Jucaria ofera 4 activitati manuale:1. un buton in forma de melc2. o buburuza care aluneca stanga-dreapta3. o albinuta tip comutator4. 3 floricele constituite din material moale care pot fi stivuite una peste alta si securizate cu o fateta galbena, vesela.
  • Caracteristici si beneficii: Cele 3 floricele dispun de caracteristici diferite, ajutand la dezvoltarea simturilor tactile.Fateta galbena lumineaza in culorile petalelor florii inserate.
  • De fiecare data cand se petrece o actiune, floarea lumineaza emanand in efect de calmare.
  • De asemenea reproduce efecte muzicale (sunete din natura) menite sa calmeze copilul dar si sa-l ajute sa se concentreze.Sunetul poate fi dezactivat cu scopul de a ajuta copilul sa isi indrepte atentia doar asupra stimulilor vizuali (luminite) si asupra actiunii pe care urmeaza sa o faca.
  • Caracteristici tehnice: recomandata de la 6 la 36 lunidimensiuni produs: 25 20 x 6 cmdimensiuni cutie: 30 x 25 x 8 cm.

119.25 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Jucarie electronica Chicco floricica senzoriala, 6-36 luni+

Jucarie electronica Chicco floricica senzoriala, 6-36 luni+

119.25 Lei

Detalii produs

Manuale1 un buton in forma de melc2 o buburuza care aluneca stangadreapta3 o albinuta tip comutator4 3 floricele constituite din material moale care pot fi stivuite una peste alta si securizate cu o fateta galbena vesela
Caracteristici si beneficiiCele 3 floricele dispun de caracteristici diferite ajutand la dezvoltarea simturilor tactilefateta galbena lumineaza in culorile petalelor florii inserate
Caracteristici tehnice recomandata de la 6 la 36 luni dimensiuni produs25 20 x 6 cm dimensiuni cutie30 x 25 x 8 cm

Mai multe oferte


Inapoi sus