Kit de pornire biberoane nou-nascut Tommee Tippee advanced, cu sistem de ventilatie, 0 luni +, albastru

Kit de pornire biberoane nou-nascut Tommee Tippee advanced, cu sistem de ventilatie, 0 luni +, albastru

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Hranirea cu Biberoanele si Tetinele Closer to Nature reprezinta un inceput sigur si increzator!Cu ajutorul biberonului premiat** Tommee Tippee Closer to Nature®, comutarea intre hranirea la san si hranirea cu biberonul nu a fost niciodata mai usoara a fost votat biberonul numarul #1 pentru comutarea intre hranirea la san si hranirea cu biberonul!*Cu tetina asemanatoare sanului si supapa anti-colici incorporata, ar putea fi cel mai bun lucru pentru bebelus, dupa tine, mamico!
  • Inspirate de mame, concepute de experti.
  • Aceste biberoane sunt compatibile cu toate tetinele Closer to Nature®, pentru a adapta fluxul de lapte pe masura ce micutul tau se dezvolta.* Bazat pe studiul realizat in 2021 pe 524 de parinti care folosesc biberoane Tommee Tippee, studiu realizat in UK.** Made for Mums martie 2020 Anti-colici in mod natural*: 84% dintre mamele care au fost testate au fost de acord ca biberonul Tommee Tippee Advanced Anti-Colic a redus cu succes simptomele colicilor copilului lor.
  • Tetina din silicon moale, asemanatoare sanului, imita flexarea, intinderea si miscarea sanului mamei pentru o hranire confortabila a fost votat biberonul numarul #1 pentru comutarea intre hranirea la san si hranirea cu biberonul!* Mai putin aer ingerat, mai multe zambete: biberoanele Advanced Anti-Colic Tommee Tippee au un tub anti-colici care extrage aerul din lapte pentru a reduce simptomele colicilor, pentru mai putine gaze, mai putin reflux si mai putin disconfort.
  • Tehnologie de detectare a caldurii: tubul de aerisire are o banda de detectare a caldurii incorporata care devine roz cand laptele bebelusului este prea fierbinte.
  • Cel mai recomandat biberon*: 95% dintre mame ar recomanda altora biberoanele Tommee Tippee Advanced Anti-Colic.
  • Gatul larg al biberonului incurajeaza actiunea intuitiva de hranire a bebelusului, in timp ce forma compacta ii permite acestuia sa fie mai aproape de tine.
  • Curatare usoara: gatul larg al biberonului faciliteaza curatarea.
  • Biberoanele se pot spala in masina de spalat vase, se pot folosi in cuptorul cu microunde si se pot steriliza folosind sterilizatoarele cu abur.
  • Biberonul Advanced Anti-Colic este compatibil doar cu tetinele Advanced Anti-Colic.

225.80 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Kit de pornire biberoane nou-nascut Tommee Tippee advanced, cu sistem de ventilatie, 0 luni +, albastru

Kit de pornire biberoane nou-nascut Tommee Tippee advanced, cu sistem de ventilatie, 0 luni +, albastru

225.80 Lei

Detalii produs

Natural*84 dintre mamele care au fost testate au fost de acord ca biberonul
Mai putin aer ingerat, mai multe zambeteBiberoanele
Tehnologie de detectare a calduriiTubul de aerisire are o banda de detectare a caldurii incorporata care devine roz cand laptele bebelusului este prea fierbinte
Cel mai recomandat biberon*95 dintre mame ar recomanda altora biberoanele
Curatare usoaraGatul larg al biberonului faciliteaza curatarea
BpaToate biberoanele si tetinele
Nature este formata din 2 piese care se imbina pentru a fi compactaPerie cu deschidere mare pentru a curata zonele greu accesibile din interiorul biberoanelor si piesa speciala cu striatii pentru curatarea tetinelorperii lungi din nylon rezistent si manerul antiderapant fac curatarea usoara si eficienta
Bpapachetul include2 x
Perie pentru biberoane si tetinedimeniuni ambalaj(h) 145 cm x (w) 305 cm x (d) 78 cmvarsta

Mai multe oferte


Inapoi sus