Klorofil - scoala interactiva cu activitati si figurine din universul

Klorofil - scoala interactiva cu activitati si figurine din universul

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Imaginatia celor mici va fi fara indoiala provocata si sustinuta pe masura ce vor incepe sa exploreze acest set minunat!
  • Scoala a inceput deja pentru micutii prieteni Klorofil si sunt atat de multe lucruri interesante de facut si de descoperit.
  • Iata detaliile care o fac cu adevarat speciala: invarte manerul pentru a pune in miscare liftul; descopera o zona de dormit care ilumineaza atunci cand asezi o figurina pe beculet; apasa butonul pentru a lansa tricicleta din garaj; deschide usita secreta care te duce catre un tobogan distractiv; poti lua masa la umbra copacelului pop-up; treci print-o usita rotativa intre sala de clasa si biblioteca; prevazuta cu maner pentru transport.
  • Surpriza efect de WOW : invartind de frunza de pe acoperis vei descoperi si o mica biblioteca; copacel de tip pop-up care se deschide la o simpla apasare; plaseaza o figurina pe beculet si poti folosi casuta pentru lumina de veghe; Scoala prietenilor Klorofil este: un set de joaca portabil unde prietenii Klorofil se vor reuni pentru a invata si descoperi lucruri minunate dar si pentru a se juca si distra impreuna; o jucarie extraordinara pentru joaca de rol: incurajeaza si sustine abilitatile motorii stimuleaza imaginatia abilitatea de a povesti si improviza (storytelling) comunicare incurajeaza creativitatea; Specificatii : Fara BPA construita din material plastic de inalta calitate durabilitate garantata; Ambalaj: cutie din carton colorat.
  • Dimensiuni produs: 380 x 180 x 320 mm Dimensiuni ambalaj: 450 x 210 x 330 mm Necesita 2 x baterii de tip AAA batteries neincluse Setul include urmatoarele piese si accesorii: o casuta in forma de scoala 3 figurine: profesoara Callie (5 cm) este pregatita sa-si intampine elevii pe Hugo si Lola (4.5 cm fiecare). 9 accesorii: o tricicleta trei scaune o masa doua birouri si doua ghiozdane.
  • Acest set este destinat copiilor cu varste cuprinse intre 18 luni si 5 ani.

369.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Klorofil - scoala interactiva cu activitati si figurine din universul

Klorofil - scoala interactiva cu activitati si figurine din universul

369.00 Lei

Detalii produs

SpecialaInvarte manerul pentru a pune in miscare liftul
WowInvartind de frunza de pe acoperis vei descoperi si o mica biblioteca
Klorofil esteUn set de joaca portabil unde prietenii
O jucarie extraordinara pentru joaca de rolIncurajeaza si sustine abilitatile motorii stimuleaza imaginatia abilitatea de a povesti si improviza (storytelling) comunicare incurajeaza creativitatea
SpecificatiiFara
AmbalajCutie din carton colorat
Dimensiuni produs380 x 180 x 320 mm
Dimensiuni ambalaj450 x 210 x 330 mm
Setul include urmatoarele piese si accesoriiO casuta in forma de scoala 3 figurineprofesoara
Lola (4.5 cm fiecare). 9 accesoriiO tricicleta trei scaune o masa doua birouri si doua ghiozdane

Mai multe oferte


Inapoi sus