Konfidence - vesta inot copii cu sistem de flotabilitate ajustabil the original blue palm 6-7 ani

Konfidence - vesta inot copii cu sistem de flotabilitate ajustabil the original blue palm 6-7 ani

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Indiferent de varsta la care un copil intra in apa vrea sa se simta in siguranta.
  • De aceea vesta de inot pentru copii The Original de la Konfidence este ideala atunci can vreti sa faceti micutului cunostinta cu apa ceva mai adanca decat e obisnuit in cada de acasa.
  • Fabricat din neopren de calitate premium asigura caldura comfort si sentimentul de siguranta atat de necesar atunci cand esti intr-un mediu pe care nu-l stapanesti in totalitate.
  • Vesta de inot The Original de la Konfidence a fost creata in anul 1998 si de atunci a fost inbunatatita continu ajungand sa fie una dintre cele mai apreciate accesorii pentru inot in peste 25 de tari avand la activ numeroase premii internationale pentru inovatie sau siguranta.
  • Caracteristici: Vesta de inot The Original are incorporate 8 buzunare interne cu material flotant detasabil ce au rolul de a asigura flotabilitatea optima si anume in jurul toracelui copilului si extrem de important sub nivelul apei.
  • O pozitionare optima a vestei de inot nici prea sus dar nici prea sub nivelul apei ii va oferi posibilitatea copilului sa se miste nestingerit si sa invete miscarile de inot oferindu-i in acelasi timp siguranta necesara ca nu se va scufunda.
  • In functie de abilitatile de inot ale copilului numarul de compartimente flotante poate sa scada pentru a reduce flotabilitatea si a incuraja perfectionarea inotului oferind in continuare sentimentul de siguranta.
  • Fabricat din neopren moale de calitate superioara elastic atat pe lungime cat si pe latime ce se muleaza usor dupa forma corpului ce ofera o senzatie de siguranta pastrand temperatura corpului constanta Cusaturile sunt extrem de moi si nu produc iritatie pielii Fermoar cu zimti lati prevazut cu siguranta moale pe interior pentru a nu irita pielea sau a agata costumul de inot In partea de sus fermoarul este impiedicat sa se desfaca acidental de catre o protectie speciala Ofera protectie 100% contra razelor solare SPF 50+ Dispozitivele flotante ce sunt inserate in compartimentele speciale sunt confectionate din spuma de tip EPE Partea din spate a vestei este viu colorata in galben ceea ce face ca micutul sa fie usor de reperat de catre parinti chiar si de la distanta.
  • Vesta pentru inot cu sistem de flotabilitate ajustabil The Original a fost testata conform normelor europene in viguare cu privire la flotabilitate (EN13138-1 – 2008) care au concluzionat ca acest produs este conform robust si potrivit cu scopul pentru care a fost creat.
  • Testele efectuate de institutii independente au certificat ca materialele folosite nu contin nici un fel de substante nocive ce ar putea dauna celui care poarta acest produs.

169.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Konfidence - vesta inot copii cu sistem de flotabilitate ajustabil the original blue palm 6-7 ani

Konfidence - vesta inot copii cu sistem de flotabilitate ajustabil the original blue palm 6-7 ani

169.00 Lei

Detalii produs

CaracteristiciVesta de inot
ProducatorKonfidence
Cod produsKj14b07

Mai multe oferte


Inapoi sus