Landou GB maris dragonfirered

Landou GB maris dragonfirered

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Landou confortabil Un companion nelipsit în plimbările urbane Maris Cot reprezintă personificarea unui nou mod de deplasare datorită inovației și versatilității de care dă dovadă. Atașați landoul pe cadrul căruciorului Maris printr-un simplu click.
  • Având o lățime compactă de doar 54 cm căruciorul are loc pe orice metrou ascensor sau pe cele mai înguste culoare din magazine.
  • Ușor de transportat datorită mânerului de transport landoul se transformă într-un pachet mic atunci când nu este utilizat.
  • Landou bebeluși Inovativ și versatil landoul Maris simplifică viața de zi cu zi și călătoriile urbane.
  • Aveți grijă de nou-născuți cu acest landou luxos și confortabil. #confort #emblematic #protectie Pur și simplu frumos Aspectul elegant al landoului Maris este obținut prin utilizarea materialului jacard de nuanțe strălucitoare Perechea potrivită Conceput pentru a se atașa cadrului Maris printr-un singur click un partener pentru plimbările în oraș Protecție și confort Copertina generoasă apără bebelușul de soare și vânt iar salteluța moale și materialele elegante asigură cel mai înalt nivel de confort.
  • Un partener indispensabil pentru plimbările în oraș Dimensiuni: 84 x 44.5 x 62 cm Greutate produs: 4.4 kg Greutate maximă suportată: 0-9 kg de la naștere până la 9 kg (aproximativ 6 luni) Culori disponibile: Lux Black Capri Blue Dragonfire red Lizard Khaki Posh Pink Seaport Blue Husa landoului poate fi spălată în mașina de spălat la 30 ⁰ C..

1,099.04 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Landou GB maris dragonfirered

Landou GB maris dragonfirered

1,099.04 Lei

Detalii produs

Dimensiuni84 x 445 x 62 cm
Greutate produs44 kg
Greutate maxima suportata09 kg de la nastere pana la 9 kg (aproximativ 6 luni)
Culori disponibileLux

Mai multe oferte


Inapoi sus