Lansinoh - tampoane refolosibile x 4 buc

Lansinoh - tampoane refolosibile x 4 buc

  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Tampoanele de san refolosibile, Lansinoh sunt ultra absorbante si ultra fine oferind o protectie anticurgere, spalare dupa spalare!
  • Absorb de 9 ori mai mult decat alte modele de tampoane de san refolosibile de top.
  • Tampoanele de san refolosibile,Lansinoh folosesc o tehnologie de protectie in trei straturi pentru a preveni scurgerile de lichid: Strat interior absorbant, din fibre naturale absorb rapid lichidul pentru o senzatie de uscat si curat Material interior super fin ofera confort chiar si pentru cea mai sensibila piele Margini antialunecare asigura fixarea tamponului; o forma unica picatura de apase muleaza pe corpul tau pentru o fixare confortabila.
  • Caracteristici: absorb de 9 ori mai mult decat alte modele de tampoane de san refolosibile de top. material interior super fin pentru a oferi confort chiar si pentru cea mai sensibila piele fixare discrete si confortabila: o forma unica picatura de apa se muleaza pe corpul tau pentru o fixare confortabila si fara cusaturi vizibile material exterior rezistent la apa pentru extra incredere si discretie. un strat interior special din fibre natural pentru o absorbtie rapida si o piele uscata gata cu scurgerile de lapte!
  • Convenient, usor de intretinut Mod de curatare: Se spala la masina de spalat automata 40 grade Pachetul contine un saculet textil pentru spalare.

69.73 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Lansinoh - tampoane refolosibile x 4 buc

Lansinoh - tampoane refolosibile x 4 buc

69.73 Lei

Detalii produs

LichidStrat interior absorbant din fibre naturale absorb rapid lichidul pentru o senzatie de uscat si curat
CaracteristiciAbsorb de 9 ori mai mult decat alte modele de tampoane de san refolosibile de top material interior super fin pentru a oferi confort chiar si pentru cea mai sensibila piele fixare discrete si confortabilao forma unica picatura de apa se muleaza pe corpul tau pentru o fixare confortabila si fara cusaturi vizibile material exterior rezistent la apa pentru extra incredere si discretie un strat interior special din fibre natural pentru o absorbtie rapida si o piele uscata gata cu scurgerile de lapte
Mod de curatareSe spala la masina de spalat automata 40 grade

Mai multe oferte


Inapoi sus