Bright Starts Leagan portabil kaleidoscope safari

Bright Starts Leagan portabil kaleidoscope safari

  • Culorile vii si imprimeul vesel de pe acest leagan portabil il vor incanta pe orice bebelus!
  • Unul dintre avantajele majore ale leaganelor portabile este faptul ca ofera o multime de caracterisici, intr-un produs compact, care poate fi transportat cu usurinta in orice excursie alaturi de bebelus.
  • Cu ajutorul unui leagan portabil, mamica se poate ocupa de diverse treburi, in timp de il supravegheaza pe micut, stiind ca acesta este in siguranta in leagan.
  • Leaganul Kaleidoscope are 6 viteze de leganare, in functie de preferintele micutului, iar cu ajutorul tehnologiei True Speed vitezele de leganare se vor mentine constante.TehnologiaWhisper Quiet asigura o functionare complet silentioasa, astfel incat bebelusul sa nu fie deranjat niciun sunet.
  • TehnologiaComfort Recline ofera 2 pozitii ale spatarului si inconjoara bebelusul cu materiale moi, scaunul confortabil fiind colorat.
  • Caracteristici: Tehnologia True Speed mentine constante cele 6 viteze de leganare Tehnologia Comfort Recline ofera 2 pozitii ale spatarului Tehnologia Whisper Quiet asigura o functionare complet silentioasa Sezut foarte confortabil si colorat Bara de jucarii are 2 jucarii simpatice, care il vor mentine ocupat pe bebelus Bara de jucarii se poate indeparta foarte usor, pentru acces facil la bebelus Varsta recomandata: 0 luni+..
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

CaracteristiciTehnologia
Varsta recomandata0 luni

Inapoi sus