Bright Starts Leagan portabil penelope petals

Bright Starts Leagan portabil penelope petals

  • Comfort & Harmony imbina elementele care iilinistesc pe bebelusi si care-i fac cei mai fericiti!
  • Utilizand tehnologiaTrueSpeed, Penelope Petals creazamiscarile de leganarein cel mainatural mod posibil.
  • Leaganul dispune de obara cu 2 jucariidin plus si de6 melodiicu volum reglabil si oprire automata.
  • Puteti alege viteza dorita dintre cele6 viteze disponibile, iartehnologia True Speed asiguramiscarea constanta a leaganului, chiar si pe masura ce bebelusul creste!
  • Caracteristici: Acest leagan foloseste tehnologia inovativaHybridrive.Tehnologia permite leaganului sa consumede 3 ori mai putina energiesi, implicit va aveaunconsum redus de baterii.
  • Se considera ca aceasta estecea mai sigura solutie pentru bebelusi, in comparatie cu utilizarea incarcatorului la priza, care poate provoca nenumarate accidente.
  • Tehnologia Comfort Recline permite reglarea sezutului in2 pozitii distincte pentru conforul maxim al bebelusului Tehnologia Whisper Quiet face ca functionarea leaganului sa fiesilentioasa,asa incat bebelusul se va putea odihni in liniste 6 viteze de leganaresi timer pentrustabilirea durateide functionare a leaganului:15, 30 sau 45 de minute 6 melodii originale, cu posibilitatea de reglare a volumului sauoprire automata Sezut mare,din plus cupernita suplimentarain zona capului realizate din cele mai moi si delicate materiale Bara de jucarii, detasabila si flexibila pentru acces usor la bebelus Bara de jucariiare o floare de pluscu oglinda si o pasare de plus Usor de pliatpentru a putea fi transportat Centura de prindere in5 puncte pentru siguranta maximaa bebelusului Materiale non-alergice, moi si delicate Pernita sezutului poate fi spalata la masina de spalat Sezutul este ajustabil in2 pozitii 6 melodii cu volum reglabilsi oprire automata Recomandat de la 0 luni 11 kg.
  • Necesita 4 baterii tip C (bateriile nu sunt incluse). ColectiaComfort &Harmony este special conceputa pentru a oferi celor mici confortul suprem la fiecare atingere, folosind ultimele tendinte in materie de stil!..
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

CaracteristiciAcest leagan foloseste tehnologia inovativahybridrivetehnologia permite leaganului sa consumede 3 ori mai putina energiesi implicit va aveaunconsum redus de baterii
Quiet face ca functionarea leaganului sa fiesilentioasa,asa incat bebelusul se va putea odihni in liniste 6 viteze de leganaresi timer pentrustabilirea durateide functionare a leaganului15 30 sau 45 de minute 6 melodii originale cu posibilitatea de reglare a volumului sauoprire automata

Inapoi sus