Lego harry potter ora de transfigurari 76382

Lego harry potter ora de transfigurari 76382

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Caracteristici Lego Harry Potter Ora de transfigurari 76382: Setul Lego Ora de Transfigurari de la Hogwarts este o carte de joaca realizata din caramizi care se deschide pentru a dezvalui sala de clasa din filmele Harry Potter in care se tin orele de Transfigurari Include minifigurinele Hermione Granger, Ron Weasley si profesoara Minerva McGonagall, o tabla, doua birouri, doua scaune, un cufar de comori, un dulap, o carte de vraji si multe accesorii autentice Intra la ora de Transfigurari a profesoarei McGonagall!
  • Sunt multe materiale magice cu care pot exersa, dar Ron are nevoie de ajutor pentru a-si transforma sobolanul intr-o cupa!
  • Este setul potrivit pentru tinerii vrajitori si vrajitoare care sunt in cautarea unui nou mod de a savura aventuri din universul Harry Potter Include accesorii pentru si mai multa distractie creativa: o ceasca de ceai, o cupa de argint si o broasca, plus sobolanul lui Ron, Scabbers Reprezinta un cadou magic si captivant pentru tinerii vrajitori si vrajitoare de pretutindeni.
  • Numar de piese: 241 Dimensiuni: 12 x 8 x 4 cm LEGO 76382

159.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Lego harry potter ora de transfigurari 76382

Lego harry potter ora de transfigurari 76382

159.00 Lei

Detalii produs

76382Setul
Include accesorii pentru si mai multa distractie creativaO ceasca de ceai o cupa de argint si o broasca plus sobolanul lui
Numar de piese241
Dimensiuni12 x 8 x 4 cm

Mai multe oferte


Inapoi sus