LEGO Ninjago avionul cu reactie fulger evo al lui jay 71784

LEGO Ninjago avionul cu reactie fulger evo al lui jay 71784

  • Ofera fanilor ninja de 7+ ani ocazia de a se inalta in spatiul aerian din NINJAGO City cu Avionul EVO al lui Jay (71784). Acest avion supercool poate fi transformat intr-un model si mai mare si intimidant adaugand 2 shootere, sabii de aur si o carma de aur.
  • Acest set de construit cu avion contine o minifigurina Jay pe care copiii o pot pozitiona in cabina si sa interpreteze aventuri ninja aeriene.
  • Copiii il pot combina cu alte seturi NINJAGO din colectia lor pentru a se bucura de si mai multe ore de actiune.Lasa aplicatia LEGO Builder sa te ghideze pe tine si pe copilul tau intr-o aventura de construit usoara si intuitiva.
  • Mareste si roteste modelele in 3D, salveaza seturi si monitorizeaza progresul.Avion ninja de jucarie Copiii se bucura de joaca si aventuri aeriene cu acest set LEGO NINJAGO Avionul EVO al lui Jay (71784). 1 minifigurina Setul de joaca include o minifigurina Jay, inarmat cu o sabie, pe care copiii il pot pozitiona in cabina pilotului pentru aventuri aeriene de viteza.Fortifica avionul NINJAGO Copiii pot transforma avionul intr-un model mai mare si mai intimidant adaugand 2 shootere, sabii de aur si o carma de aur.Mai multe aventuri ninja Fii cu ochii pe Dragonul de apa EVO al Nyei (71800), Lupta cu robotul EVO al lui Lloyd (71781), Motocicleta robot EVO a lui Kai (71783) si alte seturi din tema LEGO NINJAGO.Cadou LEGO simpatic Aceasta jucarie din 146 de piese pentru copii de 7+ le ofera ocazia sa se joace in timp ce construiesc si poate fi daruit drept o atentie sau drept cadou aniversar sau de sarbatoare.Joaca portabila Masurand peste 6 cm inaltime, 22 cm lungime si 21 cm latime, avionul LEGO NINJAGO poate fi folosit de pasionatii fani ninja acasa sau in calatorii.
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Inapoi sus