LEGO Ninjago masina de curse evo ninja a lui kai 71780

LEGO Ninjago masina de curse evo ninja a lui kai 71780

  • Lasa fanii ninja in varsta de 6+ ani sa se bucure de adrenalina cu setul de construit Masina de curse EVO ninja a lui Kai (71780). Aceasta masina de jucarie LEGO NINJAGO are o cabina de sofat cu deschidere si un impresionat spoiler aurit cu aripi pe spate.
  • Poate fi transformat dintr-un vehicul off-road intr-o masina de curse de strada inlocuind cele 4 roti.Acest set de joaca contine o minifigurina Kai grozava, care este echipata cu 2 arme katana aurite si poate fi pozitionata in cabina pentru a conduce masina rosie NINJAGO.
  • Va inspira copiii sa petreaca nenumarate ore de actiune de curse pe strazile din NINJAGO City.Lasa aplicatia LEGO Builder sa te ghideze pe tine si pe copilul tau intr-o aventura de construit usoara si intuitiva.
  • Mareste si roteste modelele in 3D, salveaza fisiere si monitorizeaza progresul.Masina LEGO NINJAGO Copiii pot recrea momente de actiune palpitanta de curse cu setul Masina de curse EVO ninja a lui Kai (71780).1 minifigurina Aceasta jucarie ninja contine minifigurina Kai, echipata cu 2 arme katana aurite, care poate fi pozitionata in cabina pentru a conduce masina ninja.
  • Masina ninja de jucarie Copiii pot transforma acest model dintr-un vehicul off-road intr-o masina de curse de strada inlocuind cele 4 roti.Mai multe aventuri ninja Fii cu ochiii pe Motocicleta robot EVO a lui Lloyd (71781), Dragonul de pamant EVO al lui Cole (71782), Avionul EVO al lui Jay (71784) si alte seturi din tema LEGO® NINJAGO®.Construieste si joaca-te Acest set din 94 de piese dezvolta imaginatia copiilor de 6+ ani in timp ce interpreteaza aventuri pe cont propriu sau cu prieteni.Idee de cadou simpatic Aceasta masina de jucarie masoara peste 5 cm inaltime, 14 cm lungime si 10 cm latime si poate fi daruita copiilor drept cadou de zi nastere sau ca o atentie surpriza.
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Inapoi sus