LEGO Ninjago rotirea spinjitzu al lui lloyd cu puterea dragonului 71779

LEGO Ninjago rotirea spinjitzu al lui lloyd cu puterea dragonului 71779

  • Jucaria de actiune Rotirea Spinjitzu al lui Lloyd cu puterea dragonului (71779) le ofera ocazia fanilor ninja de 6+ ani sa-si antreneze eroul si sa-l ajute sa-si imbunatateasca abilitatile de Spinjitzu, alimentate de puterea de dragon.
  • Setul cu jucarie rotitoare ofera copiilor nenumarate ore de joaca in care il pun pe Lloyd cu puterea dragonului sa navigheze printr-un circuit cu obstacole in Marea padure, fie singuri, fie alaturi de prieteni.Copiii il asaza pe Lloyd cu puterea dragonului in titirezul impodobit cu 3 elemente exclusive verzi putere de dragon, rotesc titirezul si observa cum Lloyd se invarte cu viteza.
  • Sarcina lui e sa evite obstacolele cu tepi, sa-l invinga pe droidul imperial si sa obtina elementul auriu de colectie nucleu de energie a dragonului din bolul in care se afla.
  • Exista si un element putere de dragon verde, iar copiii pot colectiona alte 4 astfel de elemente in diferite culori, din alte seturi NINJAGO®.Cu aplicatia LEGO Builder, tu si copilul tau veti fi ghidati intr-o aventura de constructie usoara si intuitiva.
  • Apropie si roteste modelele in 3D, salveaza seturi si monitorizeaza-ti progresul.
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Inapoi sus