LEGO® marvel super heroes ciocanul lui thor 76209

LEGO® marvel super heroes ciocanul lui thor 76209

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Sarbatoreste Infinity Saga produs de Marvel Studios cu LEGO® Marvel Ciocanul lui Thor (76209). Conceputa special pentru creatorii de modele pentru adulti, aceasta piesa premium pentru expus evoca stilul si spiritul Universului Cinematografic Marvel.
  • O amintire de durata ce va evoca saga epica Fanii Marvel vor recunoaste aceasta recreere autentica a magicei arme Mjölnir , folosita cu efect devastator de Thor in toate cele 23 de filme Infinity Saga produse de Marvel Studios.
  • Modelul inalt (46 de cm) al emblematicului ciocan este prins bine pe un stativ cu o placuta informativa pe care apare scris cuvantul Mjölnir si sigla Infinity Saga.
  • Este inclusa o minifigurina Thor, plus un element captivant aflat in capul ciocanului.
  • Un element de deschidere dezvaluie spatiul de pastrare al modelelor la scara mica Manusa Infinity, Tesseract si Focul lui Odin.
  • Avand 979 de piese, acest model provocator si plin de satisfactii va oferi bucurii mult timp dupa finalizarea constructiei.
  • Recreatie autentica – Glorifica seria Infinity Saga produsa de Marvel Studios cu acest model de construit si expus pentru adulti LEGO Ciocanul lui Thor (76209) Extra-uri distractive – Acest model se odihneste in siguranta pe un stand cu o placuta cu informatii.
  • Include de asemenea o minifigurina Thor si 3 modele la scara mica: Manusa Infinitului, Tesseract-ul si Focul lui Odin Evadeaza din cotidian – Lasa-te absorbit de acest proiect de constructie, apoi expune modelul terminat pentru a evoca glorios stilul si spiritul Universului Cinematografic Marvel peste anii ce urmeaza Devino un supererou creativ – Acest model construibil poate fi oferit cadou de zi de nastere sau drept recompensa personala pentru un fan Marvel adult pasionat de obiecte de colectie construibile Creeaza ceva special – Masurand peste 46 cm inaltime si 29 cm latime, acest model detaliat imbogateste decorul de acasa sau de la birou Reincarca-te si relaxeaza-te – Gama de seturi premium pentru adulti ofera o experienta plina de satisfactii de constructie si expunere care persista la mult timp dupa procesul de asamblare

609.99 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
LEGO® marvel super heroes ciocanul lui thor 76209

LEGO® marvel super heroes ciocanul lui thor 76209

609.99 Lei

Detalii produs

MicaManusa

Mai multe oferte


Inapoi sus