LEGO® mindstorms® - creator de roboti (51515)

LEGO® mindstorms® - creator de roboti (51515)

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Construieste, programeaza si joaca-te cu Creatorul de roboti Intra in uimitoarea lume fizica si digitala a robotilor programabili, controlati de la distanta, si a creatiilor inteligente.
  • Cu Creatorul de roboti LEGO® MINDSTORMS® (51515), micii fani ai robotilor construiesc 5 roboti si vehicule motorizate unice, folosind aplicatia gratuita Creator de roboti LEGO MINDSTORMS.
  • Le dau apoi viata pe rand folosind mediul de programare trage-si-plaseaza bazat pe Scratch, si realizeaza activitati distractive si misiuni dificile.
  • Si cu aproape 1.000 de piese, copiii vor adora sa-si creeze propriile jucarii tehnologice si sa le partajeze cu alti fani ai robotilor pe LEGO Life.Amplifica experienta de joaca De la Hub-ul inteligent cu ecran LED 5x5, giroscopul cu 6 axe si difuzorul, la motoarele puternice si senzorii precisi, cele mai recente versiuni de roboti de programare LEGO MINDSTORMS pentru copii sunt modalitatea perfecta de a ajuta micutii sa-si exprime si sa-si dezvolte creativitatea, dobandind in acelasi timp abilitati STEM esentiale in secolul 21. Numarul pieselor din cutie: 949Varsta recomandata: 10 ani+ Combinand versatilitatea sistemului de constructie LEGO® cu cea mai avansata tehnologie, LEGO MINDSTORMS® iti permite sa dezlantui o lume a robotilor care umbla, vorbesc, gandesc si pot face orice ti-ai imagina.
  • Completeaza o serie de misiuni pline de provocari folosind aplicatia de programare pentru tableta.
  • Construieste si programeaza apoi creeaza-ti propriile programe

1,583.99 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
LEGO® mindstorms® - creator de roboti (51515)

LEGO® mindstorms® - creator de roboti (51515)

1,583.99 Lei

Detalii produs

Cutie949varsta recomandata10 ani

Mai multe oferte


Inapoi sus