Lego Star Wars Tm Lego star wars fing fighter mandalorian vs tie interceptor 75348

Lego Star Wars Tm Lego star wars fing fighter mandalorian vs tie interceptor 75348

  • Copiii isi pot imagina batalii intre avionul de vanatoare Fang Mandalorian si TIE Interceptor cu setul din caramizi LEGO® inspirat de Razboiul stelelor Mandalorianul (75348). Setul contine avionul de vanatoare Fang Mandolarian, care si-a facut debutul in sezonul 3 in seria populara Disney si un clasic TIE Interceptor.
  • Fiecare are o cabina pentru minifigurina care se deschide si doua lansatoare cu arc, iar avionul Fang are inclusiv un spatiu de stocare pentru arme.
  • O idee grozava de cadou pentru cei de 9+ ani, setul mai contine si 3 minifigurine cu arme, precum Mandolarianul cu darksaber (cu design nou in mai 2023), plus o figurina droid LEGO R2-E6 noua, lansata tot in mai.
  • Aplicatia LEGO Builder iti ghideza copilul intr-o aventura de constructie intuitiva, pe parcursul careia pot sa mareasca si sa roteasca modelele in 3D, sa salveze seturi si sa-si monitorizeze progresul.
  • LEGO Group recreeaza nave, vehicule, locatii si personaje din universul Star Wars&trade din 1999. Exploreaza gama pentru a descoperi si alte seturi de constructie care sa incante fanii de toate varstele.
  • Avionul de vanatoare Fang Mandalorian vs TIE Interceptor (75348) Inspira copiii sa interpreteze povesti din Star Wars Mandolarianul Sezonul 3 si sa-si creeze propriile aventuri cu modelele construibile Starfighter. 3 minifigurine LEGO® Mandolarianul cu darksaber, Comandatul flotei mandolariene cu un pistol blaster si jetpack si un pilot TIE cu un pistol blaster, plus o figurina LEGO droid R2-E6. Avionul de vanatoare Fang Mandalorian Contine o cabina pentru minifigurina care se deschide, depozit pentru arme si 2 lansatoare cu arc.
  • TIE Interceptor Contine o cabina pentru minifigurina care se deschide si o trapa, plus 2 lansatoare cu arc.
  • Idee de cadou pentru cei de 9+ ani Ofera acest set de 957 de piese LEGO® drept cadou cu ocazia unei sarbatori, zi de nastere sau daruieste-l unui fan Star Wars Mandolarianul.
  • Construieste, joaca-te si etaleaza Avionul de vanatoare Fang masoara 4 cm inaltime, 26 cm lungime si 24 cm latime.
  • Instructiuni convenabile Aplicatia LEGO® Builder pastreaza instructiunile de construit organizate si pune la dispozitie instrumente pentru a mari si roti modelele 3D, poti salva seturi si sa-ti monitorizezi progresul.
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Inapoi sus