LEGO - statie spatiala selenara

LEGO - statie spatiala selenara

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Trimite creativitatea pe orbită cu acest set LEGO City Stație Spațială Selenară (60349). Acest set inspirat de NASA conține multe detalii și funcții realiste pentru sesiunile inventive de joacă, inclusiv laboratoare științifice și o stație de andocare a capsulei spațiale, plus 5 minifigurine astronauți.
  • Combină acest set cu altele din colecția LEGO City Space pentru mai multă distracție spațială. Acest set include instrucțiuni ilustrate pas-cu-pas precum și instrucțiuni digitale interactive pentru a face experiența de construcție și mai distractivă. Ele se găsesc în aplicația gratuită LEGO Building Instructions disponibilă pentru smartphone și tabletă și includ funcții de zoom și rotire care îi vor ajuta pe copii să vizualizeze modelul din toate unghiurile în timp ce construiesc.
  • Jucăriile LEGO City Space includ modele pline de funcții, inspirate din echipamente, vehicule și nave spațiale NASA adevărate, plus personaje astronauți care îi vor inspira pe copii la misiuni spațiale bazate pe realitate Caracteristici LEGO City Statie Spatiala Selenara: Set LEGO City cu tematică spațială – LEGO City Stație Spațială Selenară (60349) este plin de amănunte și funcții inspirate de NASA Ce se află în cutie? – Tot ce au nevoie copiii pentru a construi o stație spațială selenară cu stație de andocare pentru capsula spațială, plus 5 minifigurine astronauți Proiectat pentru joacă creativă – Acest set cu stație spațială include laboratoare botanice și științifice, camere de dormit și o capsulă spațială Un cadou pentru toate ocaziile – Această jucărie LEGO poate fi oferită de ziua de naștere sau cu orice ocazie unui copil de minim 6 ani Dimensiuni spațiale – Construită, stația spațială are peste 13 cm înălțime, 32 cm lungime și 28 cm lățime Include accesorii pentru minifigurine LEGO – Printre accesoriile incluse în acest set cu stație spațială se numără un aparat de fotografiat, o cheie franceză, un burghiu, căști și plante

319.99 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
LEGO - statie spatiala selenara

LEGO - statie spatiala selenara

319.99 Lei

Detalii produs

SelenaraSet

Mai multe oferte


Inapoi sus