Lionelo - marsupiu ergonomic, 2 in 1 margareet, urban grey

Lionelo - marsupiu ergonomic, 2 in 1 margareet, urban grey

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Suportul pentru copii Margareet le permite parintilor sa aiba mai usor grija de copiii lor si le ofera posibilitatea de a petrece mai mult timp unul cu celalalt.
  • Profilarea adecvata asigura confortul miscarii cu copilul si garanteaza cele mai inalte standarde de ingrijire pentru sanatatea copilului. 3 pozitii de transport Purtatorul ofera 3 optiuni pentru a transporta un bebelus, in functie de varsta acestuia.
  • Pozitia „broasca” Designul suportului asigura pozitionarea corecta a picioarelor copilului in pozitia „broasca”. Curea cu talie larga Centura spatioasa de sold infasoara spatele parintelui, distribuind proportional greutatea copilului si protejand coloana vertebrala a parintelui de leziuni.
  • Aprobat IHDI Institutul International de Displazie de Sold (IHDI) a confirmat ca suportul pentru bebelusi Margareet este sigur pentru soldurile unui copil.
  • Apropierea si ingrijirea sanatatii copilului Suportul pentru copii Margareet permite parintilor sa duca un copil in 3 pozitii adaptate varstei unui utilizator mic.
  • Produsul asigura pozitionarea corecta a corpului bebelusului, inclusiv a picioarelor acestuia, care trebuie asezate in pozitia „broasca”. Modelul Margareet este echipat cu un panou larg din material care mentine coloana vertebrala a bebelusului intr-o pozitie naturala si un tetier ergonomic care sustine capul.
  • Produsul a trecut cu succes testele Institutului International de Displazie de Sold (IHDI). Solutii sigure confirmate Margareet are o dubla protectie a cataramei centurii soldului , care garanteaza stabilitatea pozitiei copilului in orice situatie.
  • Sistemul usor de imbracat si posibilitatile mari de ajustare fac ca produsul sa fie usor de adaptat la nevoile copilului si ale parintelui.
  • Suportul pentru bebelusi este certificat de unitatea de cercetare TÜV care confirma calitatea si siguranta acestuia.
  • Delicat pe piele Materialul de bumbac de inalta calitate din care a fost fabricat suportul asigura o circulatie adecvata a aerului si previne iritarea pielii delicate a copilului.

234.99 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Lionelo - marsupiu ergonomic, 2 in 1 margareet, urban grey

Lionelo - marsupiu ergonomic, 2 in 1 margareet, urban grey

234.99 Lei

Detalii produs

SpecificatiiModelmargareet
Interval de varstaDe la 4 luni
Gama de greutatePana la 20 kg
Greutatea produsului054 kg
Dimensiunile produsului57 cm (curea de umar) 30 x 46 cm (piept) 60134 cm (interval de reglare a centurii de sold)
Pozitia de purtare3 pozitii1 cu fata catre parinte (de la 4 luni)
FunctionalitateForma ergonomica care va permite sa mentineti pozitia corecta
MaterialeBumbac poliester
Garantie5 ani
ProducatorLionelo

Mai multe oferte


Inapoi sus