Lola&lykke Lola&lykke - pungi pentru stocarea laptelui matern (10 buc) cu adaptor inclus

Lola&lykke Lola&lykke - pungi pentru stocarea laptelui matern (10 buc) cu adaptor inclus

  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Pungile pentru stocarea laptelui matern Lola&Lykke® reprezinta modul ideal de depozitare, congelare si protejare a laptelui matern, atat de pretios.
  • Acestea sunt igienice si foarte usor de utilizat.
  • Pungile sunt presterilizate, etanse si gata de utilizare.
  • Economisiti timp, folosind dispozitivul de colectare al pompei noastre de san, Smart Electric, ce se poate atasa prin intermediul adaptorului special, direct la punguta de stocare, pentru colectarea confortabila a laptelui, direct in pungile speciale.
  • Puteti hrani bebelusul direct din punguta de stocare a laptelui matern, prin simpla atasare a adaptorului nostru unic si a tetinei pentru hranire, la dispozitivul de acces al pungutei. 10 PUNGI PENTRU STOCAREA LAPTELUI MATERN, CU ADAPTATOR PENTRU CONGELARE, DEPOZITARE SI HRANIRE.
  • USOR DE COLECTAT, DEPOZITAT SI HRANIT, TOATE, CU AJUTORUL UNUI SINGUR DISPOZITIV Gama noastra, ce include pompa de san inteligenta si pungile de stocare a laptelui, ofera confortul necesar in gestionarea hranirii cu lapte matern a bebelusilor, atunci cand hranirea la san nu este posibila sau este posibila partial.Folosirea unei singure pungi Lola&Lykke®, pentru a extrage, depozita, incalzi si hrani, elimina stresul si timpul suplimentar, dedicat incalzirii si sterilizarii biberoanelor, precum si transferului laptelui dintr-un recipient, in altul.Aceste pungi unice pentru lapte matern se adapteaza perfect dispozitivului electric de colectare a laptelui matern Lola&Lykke®, prin simpla atasare a pungii la capatul pompei, prin intermediul adaptorului special, astfel incat, copilul sa se poata bucura de fiecare picatura de lapte.
  • De asemenea, punga pentru lapte matern se poate conecta direct la tetina biberonului nostru, prin intermediul adaptorului special, pentru o tranzitie lina de la san, la biberon.
  • Depozitare ideala a laptelui matern: pungile noastre de depozitare a laptelui matern sunt ideale pentru depozitarea, congelarea si protejarea laptelui matern atat de valoros.
  • Pungile sunt presterilizate, cu garnituri duble sigure pentru a preveni scurgerile.
  • Pungile sunt proiectate pentru a fi pozitionate in pozitie plana, ceea ce permite congelarea si decongelarea rapida a acestora, necesare pastrarii vitaminelor si nutrientilor unici din laptele matern.Pungile noastre de lapte matern nu contin BPA/ftalati pentru siguranta si protectie maxime.

63.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Lola&lykke Lola&lykke - pungi pentru stocarea laptelui matern (10 buc) cu adaptor inclus

Lola&lykke Lola&lykke - pungi pentru stocarea laptelui matern (10 buc) cu adaptor inclus

63.00 Lei

Detalii produs

MaternPungile noastre de depozitare a laptelui matern sunt ideale pentru depozitarea congelarea si protejarea laptelui matern atat de valoros
Setul contine 10 pungi pentru stocarea laptelui matern un adaptor necesar pentru a atasa punga de lapte la dispozitivul de colectare al pompei de san sau la tetina pentru biberon

Mai multe oferte


Inapoi sus