Lorelli carucior landou cu maner reversibil apollo 2017 beige star

Lorelli carucior landou cu maner reversibil apollo 2017 beige star

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Carucior : maner reversibil dotat cu suport pentru biberon si cutiuta cu capac pentru accesorii. spatar reglabil in 3 pozitii diferite de inclinare pana la pozitia de somn. copertina reglabila prevazuta cu viziera transparenta ce permite supravegherea cu usurinta a bebelusului. copertina dispune de un fermoar pentru prelungire acoperind caruciorul in totalitate ideal de utilizat in timpul somnului bebelusului. buzunar cu fermoar pentru accesorii pozitionat pe copertina. suport pentru picioare reglabil prevazut cu protectie din piele pe partea unde se poate murdari de la incaltamintea copilului. rotile din fata sunt duble si pivotante cu sistem de amortizare socuri. rotile din spate sunt fixe cu sistem de franare. centuri de siguranta cu prindere in 5 puncte cu pernute pentru protectie la umeri. cos incapator pentru accesorii. tavita frontala compartimentata ce se poate detasa cu usurinta. salteluţa interioara cu doua feţe diferit colorate. se pliaza cu o singura mana tip carte si ocupa un spatiu redus de depozitare.
  • Geanta pentru accesorii: prevazuta cu salteluta de infasat. confectionata dintr-un material moale lavabil. spatiu interior generos echipat cu buzunare pentru o organizare cat mai buna. curea pentru transportul pe umar.
  • Dimensiuni roti : Fata / Spate 19 cm diametru Dimensiuni produs : deschis 50 x 110 x 78 cm; pliat 50 x 92 x 35 cm Dimensiune produs in ambalaj carton : 80 x 50 x 24 cm Greutate : Net 10 5 kg si Brut 12 85 kg..

501.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Lorelli carucior landou cu maner reversibil apollo 2017 beige star

Lorelli carucior landou cu maner reversibil apollo 2017 beige star

501.00 Lei

Detalii produs

CaruciorManer reversibil dotat cu suport pentru biberon si cutiuta cu capac pentru accesorii spatar reglabil in 3 pozitii diferite de inclinare pana la pozitia de somn copertina reglabila prevazuta cu viziera transparenta ce permite supravegherea cu usurinta a bebelusului copertina dispune de un fermoar pentru prelungire acoperind caruciorul in totalitate ideal de utilizat in timpul somnului bebelusului buzunar cu fermoar pentru accesorii pozitionat pe copertina suport pentru picioare reglabil prevazut cu protectie din piele pe partea unde se poate murdari de la incaltamintea copilului rotile din fata sunt duble si pivotante cu sistem de amortizare socuri rotile din spate sunt fixe cu sistem de franare centuri de siguranta cu prindere in 5 puncte cu pernute pentru protectie la umeri cos incapator pentru accesorii tavita frontala compartimentata ce se poate detasa cu usurinta salteluta interioara cu doua fete diferit colorate se pliaza cu o singura mana tip carte si ocupa un spatiu redus de depozitare
Geanta pentru accesoriiPrevazuta cu salteluta de infasat confectionata dintrun material moale lavabil spatiu interior generos echipat cu buzunare pentru o organizare cat mai buna curea pentru transportul pe umar
Dimensiuni rotiFata
Dimensiuni produs deschis 50 x 110 x 78 cm
Dimensiune produs in ambalaj carton80 x 50 x 24 cm
GreutateNet 10 5 kg si

Mai multe oferte


Inapoi sus