Lorelli - incalzitor pentru biberon, blue

Lorelli - incalzitor pentru biberon, blue

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Incalzitor biberoane LORELLI, 130 W, cu LED pentru indicarea modului de operare, recomandat pentru biberoane standard sau cu gat larg si recipiente cu diametrul de pana la 70 mm.
  • Caracteristici: 3 grade de încălzire 40, 70, 100 ° C. de la 40 ° C pentru încălzirea alimentelor lichide. de la 70 ° C pentru încălzirea alimentelor solide. de la 100 ° C pentru sterilizare. include un recipient din plastic si capac, cu diametrul de 6,5 / 8,5 cm și o înălțime de 6 cm. are un LED pentru indicarea modului de operare. Tensiune 220-240V ~ / 50 Hz. Putere 130 W. lungimea cablului 1 m. dimensiunile incalzitorului de biberoane: diametru 12 cm, înălțime 13 cm incalzitor pentru lapte si mancare bebelus. compatibil cu sticlele și borcanele cu un diametru mai mic de 70 mm. timpul de încălzire a laptelui depinde de cantitatea sa, precum și de temperatura inițială / temperatura camerei sau temperatura frigiderului. ]]> Calcarul format pe suprafa ţa ȋ nc ă lzit ă trebuie ȋ ndep ă rtat periodic ȋ n func ţ ie de frecven ţ a de folosire a aparatului ş i de duritatea apei folosite. Î n scopul acesta trebuie s ă folosi ţ i produsele oferite pe pia ţă pentru ȋ ndep ă rtarea calcarului fabricate pe baz ă de acid citric.
  • V ă rsa ţ i lichidul ş i sp ă la ţ i aparatul cu ap ă rece, apoi usca ţ i.
  • Sp ă la ţ i corpul aparatului cu o lavet ă umed ă ş i detergent.
  • Baza ȋ nc ă lzitorului nu trebuie cufundat ă ȋ n ap ă sau alte lichide.
  • Nu folosi ţ i solven ţ i, detergent cu ac ţ iune puternic ă ş i obiecte ascu ţ ite, ȋ ntruc â t ele ar putea deteriora corpul aparatului.
  • Nu sp ă la ţ i componentele aparatului ȋ n ma ş ina de sp ă lat vase.
  • P ă stra ţ i mediul ȋ nconjur ă tor, nu elimina ţ i acest produs ȋ mpreun ă cu de ş eurile menajere (2012/19/EU). Consuta ţ i recomand ă rile autorit ăţ ilor locale privind reciclarea (doar pentru teritoriul Europei).

95.99 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Lorelli - incalzitor pentru biberon, blue

Lorelli - incalzitor pentru biberon, blue

95.99 Lei

Detalii produs

Caracteristici 3 grade de incalzire 40 70 100
W. - lungimea cablului 1 m. - dimensiunile incalzitorului de biberoaneDiametru 12 cm inaltime 13 cm incalzitor pentru lapte si mancare bebelus compatibil cu sticlele si borcanele cu un diametru mai mic de 70 mm timpul de incalzire a laptelui depinde de cantitatea sa precum si de temperatura initiala temperatura camerei sau temperatura frigiderului

Mai multe oferte


Inapoi sus