Lorelli marsupiu discovery blue

Lorelli marsupiu discovery blue

  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Marsupiul DISCOVERY este ideal pentru transportarea copilului atunci cand stati in picioare sau mergeti pe jos.
  • Marsupiul va ajuta sa mentineti contacte stranse cu copilul si sa consolidati legatura parinte-copil de la bun inceput.
  • Varsta minima a copilului pentru care este destinat transportul cu marsupiu este de 4 Luni +. Pentru copiii cu greutate mică la nastere si copiii cu afectiuni medicale solicitati sfatul unui specialist în domeniul sănătătii înainte de a utiliza produsul.
  • Caracteristici: dispune de 2 moduri de pozitionare a copilului:* cu fata catre parinte* cu fata catre sensul de mers sarcina este uniform distribuita intre gat spate si corp. usor de asamblat si reglat clipsuri simple si sigure ce fac ca marsupiul sa fie usor de adaptat si folosit de parinti. centuri de siguranta si curele solide si reglabile. material lavabil non toxic si non alergic cu canale pentru aerisire.
  • Dimensiuni produs : 43 x 26 x 13 cm ( 20 cm latime maxima ) Dimensiuni in ambalaj: 36 x 27 x 10 cm Greutate: brut 0.65 kg si net 0.45 kg Instructiuni de curatare : curătati cu săpun delicat; nu folositi produse de curătat agresive materiale abrazive sau înălbitoare. spălati la o temperatură de maxim 30°C; -nu uscati în uscătorul de rufe ci lăsati-l la aerisit...

144.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Lorelli marsupiu discovery blue

Lorelli marsupiu discovery blue

144.00 Lei

Detalii produs

Caracteristici dispune de 2 moduri de pozitionare a copilului cu fata catre parinte cu fata catre sensul de mers sarcina este uniform distribuita intre gat spate si corp usor de asamblat si reglat clipsuri simple si sigure ce fac ca marsupiul sa fie usor de adaptat si folosit de parinti centuri de siguranta si curele solide si reglabile material lavabil non toxic si non alergic cu canale pentru aerisire
Dimensiuni produs43 x 26 x 13 cm ( 20 cm latime maxima )
Dimensiuni in ambalaj36 x 27 x 10 cm
GreutateBrut 065 kg si net 045 kg
Instructiuni de curatare curatati cu sapun delicat

Mai multe oferte


Inapoi sus